Sverigedemokraterna, muslimskt övertagande och hästen från Troja

För några år sen spred Richard Jomshof en meme på Twitter med en tecknad bild föreställande en trähäst utanför portarna i staden Trojan. Därav namnet Den trojanska hästen. Själva motivet på bilden är hämtat ifrån eposet Odysséen och handlar om att grekerna byggde en ihålig som fylldes med krigare och sen lurade de försvararna i staden att släppa in hästen och på sätt lyckades grekernas invasion av staden. Staden förstördes, männen dödades och kvinnorna togs som slavar. Jomshofs bild är ändrad på så sätt att det är skrivet ordet ”islam” på hästen. och ordet ”west” på stadens portar.

Längst ut på högerkanten sprids det myter om att muslimer tar över Europa genom invandring och extremt barnafödande. Vissa går ännu längre och påstår att det är judarna som ligger bakom muslimernas invandring till väst.

Den islamistiska expansionen i västvärlden är ingenting annat än statsunderstödd kulturimperialism. De senaste 25 åren har det byggts 11.000 moskéer i Europa med hjälp av statligt stöd från muslimska länder på ca 3-4 miljarder årligen. Med hjälp av det ekonomiska stödet från den muslimska världen, födelseöverskott i muslimska familjer och en absurd svensk kultur- och migrationspolitik, har den muslimska gruppen lyckats skaffa sig en allt starkare ställning i det svenska samhället. I Malmö är numera Muhammed det vanligaste namnet bland nyfödda pojkar […].

Källa: https://issuu.com/fredrikalmroth/docs/demokraten_2000_12

2021 sände den sverigedemokratiska kanalen ett avsnitt med rubriken ”Mohammed nu det näst vanligaste namnet bland nyfödda i Blekinge” vilket iofs var missvisande då de enbart tog upp de län där Mohammed var vanligast, men inte andra län och inte på riksnivå för det passade inte deras agenda. År 2010 höll Jimmie Åkesson ett tal för det danska Trykkefrihetsselskabet där han uttalade att ”det vanligaste namnet för nyfödda pojkar är Mohammed” vilket inte ens var sant. Året efter skrev Kent Ekeroth så här på sin blogg.

Första barnet i Malmö 2011 heter föga förvånande Ahmed i efternamn. Symptomatiskt för Malmö – symptomatiskt för islamisering – symptomatiskt för den demografiska bomben.

SD Älmhults tidigare företrädare Annicka Rydh ville förbjuda muslimskt barnafödande och blev till sist utesluten för detta och andra uttalanden. Men det visar vad för åsikter det finns som pyr under ytan i partiet. SD-kandidaten Stig Forsström i Norrköping ville stänga gränserna och göra en inventering på hur många muslimer det finns i Sverige. Det är

Det är tydligt att Sverigedemokraterna tror att muslimer kommer att ta över Sverige och övriga västvärlden också för den delen. Det är uppenbart att de ser muslimer som ett hot. Mot just muslimer så finns det så mycket hat inom partiet vilket jag visar i detta inlägg. Dessa idéer om en demografisk bomb och att det sker i smyg och med barnafödande är alltså något som sprids ifrån den absoluta partitoppen.