En Sverigedemokrats skrämselpropaganda granskas del 1

Detta är starten för en artikelserie som knäcker myter och avslöjar extremt överdriven skrämselpropaganda som finns på Eric Myrins privata Youtubekonto. Eric Myrin, SD & SDU är vice ordförande i Nacka kommun och första namn på valsedeln till Nacka kommunfullmäktige och även ordförande för SDU Stockholm.

Exakt såhär som Eric Myrin gör i sin video, förvanskar SD och SDU siffrorna ofta, i uppenbart syfte att försöka skrämma sina väljare till lydnad:

———- video: https://www.youtube.com/watch?v=W8lG065QLnU ———-

I denna del specialgranskar vi diagrammet som visas i videons första 12 sekunder:

1980 fick 11.848 flyktingar och anhöriga permanent uppehållstillstånd i Sverige. (det stämmer alltså med ”ca 12.000″ 2011 fick 12.726 flyktingar permanent uppehållstillstånd i Sverige + 3.037 anhöriga till en flykting som är i Sverige med permanent uppehållstillstånd.

(ytterligare 29.077 personer fick permanent uppehållstillstånd i Sverige, som s.k.”kärleksanknytningsanhörig”, vilket jag förklarar i punkt: 2.d i kommande del i denna artikelserie)

(alla andra personer som fick uppehållstillstånd i Sverige de åren fick INTE ett permanent uppehållstillstånd, och långtifrån alla dessa personer är fortfarande kvar i landet, se fler förklaringar i kommande delar)

Det är alltså ALLTID en grovt överdriven LÖGN om man påstår att antal permanenta uppehållstillstånd till flyktingar och till flyktinganhöriga har stigit från ca 12.000 personer (1980) till mer än ca 15.800 personer (2011)

Källa: Migrationsverket : http://www.migrationsverket.se/info/793.html ————————–

OM NU SD och SDU själva påstår att de inte är rasister, om de nu hävdar så ihärdigt att de inte skiljer mellan folk och folk….

Varför i helvete fortsätter de att göra EXAKT just det, med sitt skeva bruk av statistik på detta sättet, hävda att det skulle vara skillnad mellan folk och folk beroende på vilket sätt de kommer till Sverige och beroende på varför de får uppehållstillstånd här, eller var någonstans deras farfar, farmor, morfar eller mormor är födda ???

Jag som försöker tolka deras statistik-presentationer och den officiella statistiken från våra officiella myndigheter, jag bryr mig aldrig om etnicitet, födelseplats, religion eller modersmål, när jag pratar politik eller när jag pratar om människor och deras respektive åsikter – för vet ni… ???

jag är inte rasist. och det är oftast bara en rasist som bär på rasistiska vanföreställningar som brukar spekulera så grovt om andra människor…!

Dela, Sprid gärna, Skicka vidare, shout it from the roof tops. Vi är många, vi är ickerasister, stoppa lögnerna NU! #Rasseskola

Fortsätt gärna att läsa kommande delar här hos Polimasaren, som knäcker fler av myterna i Eric Myrins skrämselpropaganda.

Mina källor är exakt samma källor som SDU:s Eric Myrin uppger under videon på sitt Youtubekonto. Och det är bevisligen SD och SDU:s Eric Myrin som har kreerat denna skrämselpropagandavideo.

Jag har knäckt många myter som SD-politiker levererat, jag skulle kunna fortsätta och knäcka ALLA, men skärp er, ni måste ju hinna gå och rösta också.

 

Läs gärna de andra inläggen om En Sverigedemokrats skrämselpropaganda granskas

Del 2

Del 3

Del 4

Del 5

Texten är skriven av Johan Löfström, medgrundare av Motargument.se http://motargument.se/author/Jo_lo/page/2/