Helt jävla idiotiskt

EN fråga till dom som tycker att vi inte ska granska Sverigedemokraterna och visa att de är ett rasistiskt, sexistiskt, antifeministiskt, homofobiskt, arbetarfientligt os. Ska vi hoppa över det och gå direkt till att ett normaliserat parti där deras åsikter är fullständigt normala och godtagna i alla forum och tillfällen? Detta argument låter för mig helt jävla idiotiskt.

Här har vi ett parti grundat av nazister, lett av nazister i många år och fram till inte alls för länge sen. Partiet har väldigt svårt att göra sig kvitt dessa influenser trots idoga försök. Rasismen svämmar över i deras ideologi och bland deras representanter, men detta sopar vi under mattan direkt och låtsas att det aldrig skett och att SD är ett parti som alla andra? Detta argument låter för mig fortfarande helt jävla idiotiskt.

Ska vi låta partiets nazister, rasister och antisemiter fortsätta helt öppet sprida sin propaganda helt okritiskt, ska vi låta rasbiologen och rasrenhetsivraren fortsätta sprida sin desinformation om att vissa människor ska tillhöra en ras och ha särskilda egenheter, ska vi låta dom föra sitt drev mot minoriteter oförhindrat trots att vi ser att de får valuta för sina kampanjer i form av våldsamma attacker mot samhällets svagaste? Åter igen låter detta argument fortfarande helt jävla idiotiskt.

Rättigheter som inte ska gälla alla? Rättigheter som ska tas ifrån vissa grupper i samhället? Folk ska inte ha samma rättigheter beroende på deras etnicitet, kön, sexualitet och religiös tillhörighet? Mänskliga rättigheter som ska bryts av deras motioner? Grundlagar som ska ändras för att de ska nå sina mål? Ska inte detta parti granskas så allmänheten, folket, medborgarna ska veta sanningen om detta parti? Detta argument inte bara låter utan är helt jävla idiotiskt!

Helt jävla idiotiskt!