Ett skepp kommer lastat…

Hatsajterna Exponerat och Petterssons blogg sprider något som de påstår är en container ombord på ett skepp fylld med vapen och ammunition som ska till Europa. Containern var märkt flyktinghjälp och det fanns vapen i den så det är sant, men där tar det som är sant slut. Båda sajterna antyder att lasten var på vägen till Europa som sagt var och att de var till ”muslimska IS-terrorister” förklädda till flyktingar. Konstigt ordval förresten det där ”muslimska IS-terrorister”. Det finns bara två scenarion och det ena är att de inte vet vad IS betyder eller så vill de poängtera att det ska handla om muslimer för att som vanligt misskreditera dom.

Pettersson skriver

Pettersson antar att det blivit livat om de muslimska IS-terroristerna som redan finns i Europa kommit över vapnen, men rejält livat kommer det att bli ändå. Förr eller senare, det har 87:an beställt…

och Exponerat skriver

Videon avslöjar i alla fall att vapen på ett ”lagligt” sätt fraktas till Europa där det finns tusentals vandrande muslimska IS-terrorister som tagit sig in som ”flyktingar” och dessa mördare och våldtäktsmän väntar bara på order från högre ort så de med sina vapen och bisarra tankar utföra terrorbrott inom EU.

I själva verket har inte vapensmugglarna och containern full med vapen någon som helst koppling till flyktingar förutom att smugglarna som skulle till Libyen hade märkt lasten som flyktinghjälp för att komma förbi tull och kustbevakningen. Polisen misstänker att det var Islamiska staten som var dom som skulle ha vapnen. Lyckligtvis så blev polisen tipsad och lasten beslagtas.

Källa: International business times

One Reply to “Ett skepp kommer lastat…”

Kommentera