Sverigedemokraterna och deras syn på hot mot demokratin

Sverigedemokraterna har haft många hemsidor genom tiderna, men de flesta är raderade. Det finns dock sätt att hitta på dessa sidor igen om man har tur. Jag skriver ”har tur” för det finns mycket galenskaper därute. Mellan den 13 mars 2001 och den 8 augusti samma år skrev de 147 texter, alltså en om dagen om vad de ansåg vara hot mot demokratin. Listan över organisationer är helt ofattbar. Många är med enbart för att de har tagit avstånd ifrån Sverigedemokraterna. Huruvida de får det till att vara ett hot mot demokratin att vara emot rasism är obegripligt, men det fungerar säkert i deras värld. De förklarar listans syfte så här.

Vi kommer under en tid att publicera artiklar som på tydligaste sätt illustrerar det alltmer tilltagande förfallet i Sverige. Samt hoten mot demokratin och yttrandefriheten för det svenska folket.

De politiska partier som är med på listan är Vänstern, deras ungdomsförbund och studentförbund, Moderaterna och deras ungdomsförbund, Kristdemokraterna och deras ungdomsförbund och Centern och deras ungdomsförbund, Miljöpartiet och sist Folkpartiet eller som de heter nu, Liberalerna.  Fackföreningar som TCO, LO-facken och SAC saknas inte på listan. AFA har tillägnats hela 6 texter.

Det mest otippade är nog Arbetsskadades, långtidssjukas och arbetslösas förening (ALAF) och anledningen är att de har demonstrerat mot rasism tillsammans med bland annat Nätverket mot rasism. Även Unga rörelsehindrade är med på listan. Både RFSL och RFSU står med på listan, men tyvärr så fungerar inte länkarna längre. Men det hade det varit kul att se vad de skrivit för anledningar där.

Det ska ha funnits en grupp som kallade sig Kritiska massor och ser man på beskrivning så börjar man ju undra vad Sverigedemokraterna är rädda för?

Allmänt vänsterflummig sammanslutning som anordnar blockader av bilvägar i protest mot ”massbilismen”.

Om Jehovas vittnen skriver de så här

Religiös sekt som sprider en livsstil som ej är förenlig med den traditionellt svenska. Organisationen har även hängt på mediadrevet och anordnat en stor kampanj för att framhäva sitt passiva motstånd under 30-talets förintelse i Tyskland. I kampanjen, som fick husera på landets olika bibliotek, försökte sekten indoktrinera dumsnälla svenskar genom att framhäva sin organisation som ”de enda som vågade säga ifrån”.

Jag nämnde Moderaternas ungdomsförbund ovan och så här skriver de om det

Extremistiskt liberal organisation som helt vill riva alla nationsgränser, samt upplösa nationalstaten Sverige till förmån för EU, NATO, FN osv.

Moderaterna själva får sig också en känga.

Företräder en flumliberal politik i allmänhet och i invandringsfrågan i synnerhet, där gränserna ska vara öppna för billig arbetskraft till de välbärgade moderaternas företag och fabriker. De vill på detta sätt tvinga de svenska arbetarna till att sänka sina krav på välfärd och rättvisa löner. Under den moderatstyrda borgerliga regeringen 1991-1994 slog Sverige sitt eget rekord i massinvandring.

Folkpartiet är ännu ett parti i raden som får sig en smocka för att de är invandringsvänliga eller positiva till mångkultur.

Har gjort sig själva kända som det mest mångkultur-förespråkande av de borgerliga partierna. Fp tycker inte om nationalstaten Sverige, utan vill att landet ska bli till en region i EU och i förlängningen i en förenad världsstat.

LO-facken är också nämnda.

De olika fackförbunden som officiellt är fristående från SAP, men som samtidigt alltid ställer sig på dess sida och pumpar in miljonbelopp varje år utav medlemmarnas pengar direkt in i Socialdemokraternas partikassa. De olika LO-facken är synnerligen aktiva i hetsjakten på påstådda ”nazister”.

Organisationen Exit som hjälper nazister att hoppa av anses vara ett hot mot demokratin enligt Sverigedemokraterna.

Organisation som drivs av en före detta kriminell suput vid namn Kent Lindahl. Han finansieras numera av staten för att driva EXIT och indoktrinera svenska ungdomar till att tro att alla nationella är lika obehagliga som han själv är/var. EXIT:s huvudsyssla är dock att få andra kriminella som även de tror sig vara nationella, att ”hoppa av”. Den senaste fisken i nätet är Anders Högström som hoppade av som NSF:s ledare. Han är nu ansvarig för EXIT:s regionkontor i sin hemstad Karlskrona.

Centerpartiet står med och där är faktiskt orsaken väldigt intressant. I Sjöbo 1988 skedde en folkomröstning om invandringen och det var Centerpartisten Sven-Olle Olsson, även kallad Svin-Olle som låg bakom den. Till hjälp hade Olsson två personer som skrev Sjöbo – Ett demokratiskt föredöme som då spreds av Olsson, och dessa var Göran Englund och John Wilthorn. Den förstnämnde var en förintelseförnekare och högt uppsatt företrädare i fascistiska Nysvenska rörelsen och den andre var John Wilthorn som var en anhängare av den rasideologiska Eurabia-teorin där invandrare sägs ta över Sverige. De båda var också de som låg bakom ”Svensk flyktingpolitik – En kritisk betraktelse” som såldes av Sverigedemokraterna i deras officiella publikationer från 1990 och framåt.

Centerpartiet – Är precis som övriga riksdagspartier drivande bakom den mångkulturella samhällsomvandlingen. Partiet har gjort sig kända för att inte tolerera avvikare i denna fråga, som i till exempel Sjöbo 1988 då partiet öste hat över sin lokalavdelning som ville att demokratin skulle tillämpas i denna fråga. Centern hade valaffischer i valrörelsen 1998 där de rakt på sak berättade för folket att de är emot Sverige: ”Lennart vill bygga ett nytt land” löd budskapet som illustrerades med en svart och en vit hand.

Tittar vi på olika organisationer så dyker Amnesty upp.

Amnesty International – hjälporganisation som gör en hel del bra saker för folk i andra länder, men som gång på gång bevisar att de inte kompromissar i sin kamp för att svenskarna ska påtvingas mångkulturen. Att de valde Jesus Alcala till ordförande säger allt om vad Amnesty representerar. De sparkade dessutom sin förra kvinnliga ordförande av det skälet att hon var polis. Organisationen ansåg nämligen att invandrarna i Sverige ”kunde ta illa upp” eftersom polisen i deras hemländer står för så mycket ont.

Andra organisationer som nämns är Ungdom mot rasism, Fältbiologerna, Djurens rätt, Rädda barnen, Röda korset och Röda korsets ungdomsförbund vilket de beskriver så här

En extremistisk rörelse som numera verkar ha ”antirasismen” som sin högst prioriterade fråga. De har anordnat kampanjer på temat, och deras tidning tar ständigt upp ämnet.

Den 30:e november 2000 höll Röda Korsets Ungdomsförbund en demonstration för att provocera svenska patrioter på detta historiska datum. Parollen var: ”Kärlek och respekt – ska det vara så jävla svårt?” Och man satte upp ett antal affischer med detta budskap i staden. Att svära och kräva är alltså denna organisations bidrag till antirasistkampen. Endast ett hundratal deltagare dök upp.

Visst finns det organisationer och partier på listan som kan anses vara antidemokratiska, men att de skulle vara ett hot mot något annat än Sverigedemokraterna själva är nog ganska klart.

Tänker att jag borde skriva lite om den mejladress (nationaldemokrat@hotmail.com) de använt och var den annars användes. Det var till en förening Jimmie Åkesson, Björn Söder, Mattias Karlsson, Richard Jomshof och Jens Leandersson startade upp i Lund 1999, den Nationaldemokratiska föreningen i Lund som efter ett tag fick förgreningar i både Uppsala, Stockholm och Göteborg. Ordet nationaldemokrat kommer ifrån Teodor Holmberg, en av Sverigedemokraternas ideologiska förebilder från runt sekelskiftet 1800-1900. Han kallade sina idéer och ideologi för nationaldemokrati och det kan man läsa om i hans skrift Svensk nationaldemokrati. I SDU-tidningen Demokratens sommarnummer 1999 kan man läsa om Åkesson och att han föreläser om nationaldemokrati för flera SDU:are. De fyra använde sig av namnet fram till partisplittringen 2001 när några främst ur Stockholmsfalangen bröt sig ur och bildade Nationaldemokraterna och då ville de inte associeras med ordet nationaldemokrati något mer. Vad jag inte förstår eller det kanske jag gör är att det har funnits ett parti innan som hade ordet nationaldemokrati i sig och de var det våldsbejakande Nationaldemokratiska partiet som bildades 1983 av medlemmar från Bevara Sverige Svenskt. Vi har också det tyska nationalsocialistiska Nationaldemokratische Partei Deutschlands. Men nog om detta.