Så vad ska vi kalla Sverigedemokraterna?

Ibland blir man så trött. Idag är det den 11/7 2015, alltså 20 år sen massakern och folkmordet i Srebrenica så uttalar sig folk positivt om Sverigedemokraterna. En man, en sd-sympatisör skriver att vi har en allvarlig situation och kallar oss för fega, föraktar oss för att vi kallar SD för rasister och slutligen anser att det vi pratar om är pubertalt trams. Ibland blir jag upprörd och det här är en av dom gångerna.

Ja, det är allvarligt och det som fan. Idag sörjer vi 8000 människor som mördades för att nationalismen gick för lång, att rasismen gick för långt. Etniska rensningar har redan skett och det är nationalister som legat bakom.  Sverigedemokraterna har samma ideologi, de uttalar sig på samma sätt. Hatet talar bara ett annat språk.

Så vad ska vi kalla Sverigedemokraterna?
 
Sverigedemokraterna är exkluderande nationalister och de exkluderar på grund av etnicitet, kulturell tillhörighet, religiös tro, sexualitet.De delar upp människor i bra invandring och dålig invandring. De delar upp människor i lönsam och kostsam invandring. De vill inte ha hit människor enbart beroende på att de råkar vara födda på fel ställe.
 
Så vad ska vi kalla Sverigedemokraterna?
 
Mattias Karlsson är SD’s ideolog och ta en titt på hans förebilder. Den så kallade konservativa unghögern. Rudolf Kjellén, mannen som myntade nationalsocialismen, livsrum, folkhem (inte Per Albin Hanssons version). Kjellén inspirerade också pronazistiska Sveriges nationella förbund. Teodor Holmberg, antisemit och lärjunge till Kjellén. Benjamin Disraeli vill ta ifrån vissa medborgargrupper deras rösträtt. Adrian Molin som jämställde sina ideal med nationalsocialismen. Verner von Heidenstam som Karlsson citerade på sin Facebook när han hade sänkt regeringens budget var medlem i pro-nazistiska Riksföreningen Sverige-Tyskland och det antisemitiska Gymniska förbundet vars syfte var att hylla ”den nordiska vita rasens fulländade kroppar”. Vi har lite yngre förmågor bland Karlssons förebilder också. Roger Scruton som hatar homosexuella. Björn Söder har också nämnt en av hans förebilder Johann Gottfried Herder som ansåg att de utanför nationen var skuggvarelser.
 
Så vad ska vi kalla Sverigedemokraterna?
 
När det finns likheter mellan BSS, tidiga SD och det ”nya” trots att de svär att de har förändrats? När vi analyserar deras program och bara hittar finare ord för samma innehåll. Vi ser samma retorik, men ett finare språk. Vi ser föraktet för samma personer då som nu.
 
Så vad ska vi kalla Sverigedemokraterna?
 
När de lägger motioner som klart gör skillnad på varifrån du kommer. När de lägger motioner där de vill göra skillnad på människor beroende på deras ursprung och det är inte svenskarna som får dra det korta strået
 
Så vad ska vi kalla Sverigedemokraterna?
 
När de gång på gång bli påkomna med att uttala sig rasistiskt. Nä de gång på gång kallar andra människor för parasiter. Önskar livet av flyktingar och vill ta till vapen mot invandrare. Utmålar hela folkgrupper som potentiella terrorister eller barn framtida våldtäktsmän?
 

Så vad ska vi kalla Sverigedemokraterna? …Vad?

1 thought on “Så vad ska vi kalla Sverigedemokraterna?

  1. oerdoeg says:

    Hm, vänsterintelligentsian har problem att hitta på vad SD ska ”kallas”. Vad sägs om att kalla dem ”Sveriges nya folkrörelse, som sopar arenan med struntborgare, sosseadel, grönmögeltomtar och rännstensvänster så att det är en lust och glädje att se därpå”.
    Eller fortsätt att kalla dem ”fascister” och ”brunhöger” och alla de där andra snillrika epiteten som din husgud Henrik Pansargeneralen-Doktorn Narrstad brukar skräna. SD kommer att fortsätta växa i opinionen, så det är fullkomligt egalt vad mindre försigkomna vänsterelement ”kallar” partiet.

Comments are closed.