Lågvatten

På senaste tiden har extremhögern hotat en del människor som inte tyckt som dom. Kändaste tillfället var i Ludvika där ungdomar blev attackerade av SMR och nu senaste mordförsöket i Kortedala där de försökte köra över en motdemonstrant inte bra en gång utan tre gånger efter de uttalat hot om att motdemonstranten skulle dö. Manifestationen som gjordes då av ND som de själva kallade för en manifestation mot våldet. Anledningen var den tragiska händelsen där en 61-årig man blev grovt misshandlad av några unga killar. Talarna på denna manifestation kunde inte ens namnet på denne äldre herre, så utan att vara en Sherlock Holmes förstår man att anledningen med allt var att locka röster till sitt rasistiska parti genom att försöka spä på främlingsfientligheten. En av talarna var dessutom en nationalsocialist. ND med sina tjugo man starka rasiststyrka blev bemötta av hundratals motdemonstranter och slutligen blev ND’s försök ett stort fiasko. Samhället har ännu en gång visat att de vill inte ha med nazism/extremhögern att göra.
Vidare har en vän till mig, en aktiv antirasist fått ett mordhot bestående av en morakniv och ett hotbrev i brevlådan eller i grannens brevlåda egentligen. Rasistäcklet kunde inte ens få till det rätt. Alltså en idiot i dubbel bemärkelse.

Varför då detta hotande hela tiden? Fler i denna ideologiska farlang ser sig själva i krig mot muslimer/judar och även antirasister eller extremvänstern som de kallar dom, även dom antirasismen är förankrat från höger till vänster. De är alltså inte välkomna av någon förutom då Sverigedemokraterna som verkar ha svårt att ta avstånd från rasism.
De ser alltså sig själva ha rätt att åsamka andra skada, de tror sig själva även stå över lagen fär det är inga lagar som de har antagit.
Det är inte så konstigt att de senaste 25 åren mördats 23 personer i rasismen och nazismens tecken. Många högerextremister är dömda allt från mord, dråp, misshandel, olaga vapeninnehav, rån och förberedelse för allmänfarlig skadegörelse mm. Dessa är alltå inga snälla pojkar och flickor.
Svenska motståndsrörelsenn som stod för attacken i Ludvika är även den nazistiska organisation som är den farligaste för rikets inre säkerhet enligt Säpo.Vad gör vi då med dessa hot? Vi tar dem på allvar, men vi ger aldrig upp, vi backar inte för deras fega gärningar. Rasismen ska krossas!!!