Invandrarkritikernas bluff

Det har återigen spridits info om en händelse där en kvinna efter en misshandel avlidit. Enligt storyn är det en man och en kamrat till honom som kommer från ett som är gärningsmännen. Kvinnans namn påstås vara Marcia Karlsson. (skärmdump på hennes profil finns längst ner i inlägget)

Bilden på kvinnan som spridits tillhör någon helt annan person och den personen lever. Kvinnan som påstås ha avlidit existerar inte enligt Ratsit.se, Birthday, Eniro, Hitta.se. Hon påstås även vara tandläkare i Jönköping, men det finns ingen tandläkare vid det namnet. Kvinnan existerar helt enkelt inte.Kvinnan på bilden ska ha polisanmält identitetsstölden.

Personen som började sprida detta falsarium heter Madeleine Moberg och kommer med både det ena och det andra påstående om detta. Kvinnan har på sin blogg skrivit grovt islamkritiska inlägg. (se länk längre ner) och är känd för att hetsa mot muslimer sen förut. (Se länk nedan(Motargument))

Här i stycket påstår hon att det ska vara en förhandling i tingsrätten på fredag, men enligt Tingsrätten i Jönköping har de vanligtvis inga förhandlingar på fredagar och har inga akuta inplanerade heller.

Hon har försökt att pudla hela skiten genom att ha en Erik Karlsson (Marcias kusin?) som ska ha berättat detta för henne. Den FB-profilen är skapad samtidigt meddelandet om att den unga kvinnan ska ha avlidit börjat spridas. Erik har endast en vän och det är den avlidna kvinnan och de kan ha blivit vänner med varandra under den tiden som Marcia ska ha legat på sjukhus döende eller redan död. och han har en profilbild som väl använd i olika sammanhang på nätet. (Skärmdump på Erik finns längst ner i inlägget).

Kvinnan som först började sprida detta har en blogg och här är lite stycken från inlägget om Marcias påstådda frånfälle
En kommentar från en av hennes Facebookstatusar om det som hänt

En annan

Hennes åsikter visar klart och tydligt vilket motiv hon har haft till att sprida denna bluff

Marcias FB
Eriks FB
Marcias kusin
Nedre delen av Eriks FB där det visar när hans konto skapades
Här har kvinnan kopierat in det meddelade hon påstår att hon fått som meddelat Marcias död
Kvinnans blogg på Finest.se
Kvinnans blogg på Blogg.se
Av någon anledning har hon 3 olika FB som är kända

https://www.facebook.com/madeleine.moberg.16

https://www.facebook.com/Lovemoberg
Hennes blogginlägg

UPPDATERING

Här försöker hon skylla ifrån sig och få oss att tro att det är hon som är offret. Nej du den gubben går inte. Offret är vårt öppna samhälle där du försöker svärta ner en viss grupp av våra medmänniskor
Ren bluff

UPPDATERING 2

Moberg försöker igen skylla ifrån sig och har under en bild på en kvinna som svär en ed över ett par böcker skrivit detta
Nej. Det är ingen som skrivit något hotfullt. De som skrivit har endast påpekat att tjejen lever och mår bra och att hon borde ta bort alla påståenden om att hon är död
Media om detta: Metro
Ursprungligen publicerad på bloggen SD’s Fotsoldater
I Metros kommentatorsfält erkänner Moberg att det är hon som nämns i Metros artikel. Skärmdumpar finns.