Det handlar om vilka vi är och vilka vi vill vara

Jag tycker att det har varit lite väl mycket uppmaningar till våld av antirasistgrupper och samma med att de hånar människan bakom rasisten istället för att ge sig på åsikterna. Så trött på alla kommentarer om att rasister och nationalister inte kan stava och har lägre IQ. Det är fan hatsajterna Avpixlat och Exponerat som ska ha ensamrätt på såna åsikter och attityder.

Jag mår bokstavligen illa när jag läser kommentarer på hatsajter och SD-sidor på Facebook där de diskuterar lågt IQ på t.ex somalier. Det är så jävla vidrigt och att det finns antirasister som använder samma argument mot rasister.

Jag påstår att Sverigedemokraterna har fascistiska drag och att deras fotsoldater sysslar med hat och hot, men det argumentet kan jag inte använda då jag får det slängt i ansiktet att det finns samma skit i den antirasistiska rörelsen. Många är frustrerade och känner sig hotade av rasismen och det med all rätt. Men våld stoppar dom bara tillfälligt. Ska vi stoppa rasismen långsiktigt så måste vi ha den stora massan med oss och det får vi inte om vi använder oss av samma metoder som rasisterna.

Det handlar inte så mycket om hur dom är utan det handlar om vilka vi är och vilka vi vill vara.

1 thought on “Det handlar om vilka vi är och vilka vi vill vara

  1. Anti Intolerans says:

    Fast det handlar ju om hat. Hat och förstörelse. Vad ska vi annars ha invandring till, menar du? Om vi vile hjälpa människor vore det ju uppriktigt sagt bättre att rena vatten i flyktingläger, investera i utbildning i Afrika etc. Invandring handlar om att Europa ska dö, inte om att ”hjälpa” elldr vara snäll. Döden är Herren.

Comments are closed.