Det enda tröstande råd jag kan ge…

Jag får inte säga rasistiska saker i det här jävla landet utan att bli kritiserad längre!
Jag får inte vara homofobisk eller sexistisk heller för den delen, utan att bli hårt ansatt av majoriteten som inte tycker som jag.
VI LEVER INTE I EN DEMOKRATI LÄNGRE!

Mina demokratiska friheter är hårt ansatta av etablissemanget och framförallt av kulturmarxisterna och feministerna som konspirerar att mörda alla vita män.

Jag har aldrig fattat det där med feminism.
Lika villkor och jämställdhet mellan könen?
DAFUQ?!
Vet ni hur dumt det där låter?
Jag kan ju inte laga pannbiffar, så vem fan ska laga mina pannbiffar om käringen är ute och jobbar och dessutom uppmuntras att jobba MER genom att få lika mycket i lön som jag?

Det är dessutom ODEMOKRATISKT att andra människor utnyttjar sina demokratiska rättigheter för att kritisera mina åsikter – det borde bara vara jag och mina medsympatisörer som får åtnjuta sådana demokratiska friheter såsom yttrandefrihet, för då skulle ju landet fortfarande vara demokratiskt, right?
Dessutom, så borde det bara vara människor som delar mina kulturella yttringar och min religiösa åskådning som får åtnjuta den demokratiska friheten religionsfrihet.
Då skulle landet fortfarande vara demokratiskt, right?

Alltså, jag gick ju aldrig gymnasiet, fast jag läste en gång på Flashback att demokratibegreppet kommer från grekiskans demos och kratos (folket, styre).
Demokratin har ju inte utvecklats alls sedan antikens Grekland och begreppets definition omfattas definitivt inte av fler värden och har absolut INGENTING med FN:s konvention om de mänskliga rättigheterna att göra.
Det är bara nonsens som kulturmarxisterna och feministerna VILL att vi ska tro.
Alltihop är en konspiration mot oss vita män!
Det går som en röd tråd genom alltihop, det ser alla människor utan skygglappar!
Hurrdurr Sverigevänner!

När det kommer hit muslimer som säger att det bara finns en gud (Allah) så blir jag fruktansvärt förvirrad, för Jesus har sagt att bara han kan vara gud och han är dessutom jävligt svartsjuk av sig, så jag hamnar i en jädra massa trubbel om vi ska hålla på så här!
JAG VET FÖR FAN INGENTING LÄNGREEE!

Jag älskar Sverige och den svenska kulturen.
Saker såsom folkdräkten och nationalsången funkar fan så mycket bättre än Playboy för att få en boner.
Men de där jävla hucklena som muslimska kvinnor har på sig ger mig ångest, eftersom de hotar allt som är svenskt (jag kommer inte på några saker som är typiskt svenska just nu, men sanna mina ord, hotet är av betydelse!).
Om kvinnor har på sig tyg på huvudet så försvinner all min kultur för evigt, så det är klart man måste opponera sig mot tyg på huvudet va fan!
Att den kvinnliga varianten av den svenska folkdräkten ofta innehöll någon form av huckle hör inte hit, det är ju muslimska hucklen vi snackar om nu – olika hucklen, varav den ena är av muslimsk sort, så byt inte samtalsämne!

OCH VET NI VAD?!
Muslimerna kommer hit och föder en massa barn så att vi svenskar (vilka jag inte kan definiera) kommer bli en minoritet i vårt eget land!

Det faktum att den explosiva befolkningsökningen i världen håller på att stagnera och troligtvis stannar runt 9-10 miljarder, därför att de flesta familjer världen över inte skaffar mer än 2-3 barn hör inte hit.
Vem fan bryr sig om fakta när man tydligt kan se hur horderna gallopperar sönder tulltjänstemännens lokaler likt pansarvagnskollonner dag ut och dag in, för att leva på mina skattepengar!
Bygg en väg eller nån jävla skidtunnel som jag aldrig kommer utnyttja, men fan ta er om ni vill hjälpa nån att överleva för MINA skattepengar (som jag definitivt inte medgett att ge till staten för att denne ska förvalta dessa genom att jag bor och arbetar i det här landet).

Och varför ska flyktingarna återförenas här?
Den ena kan väl åka tillbaks och dö med den andra?
Det är bättre att vi bara hjälper i närområdena för det funkar ju jättebra enligt utvärderingar som gjorts tidigare.
Att göra två saker samtidigt blir för mycket!
JAG FÅR SVÅRT ATT KONCENTRERA MIG FÖR HELVETEEE!

Bara för att jag aldrig lärde mig stava till meddmännsclihet så behöver väl inte dom komma hit och sno mina skattepengar som jag hade tänkt köpa fem årsprenumerationer av SD-kuriren för.

VI HAR JÄTTEHÖG ARBETSLÖSHET!
Var fjärde ungdom är arbetslös, men det är inte deras eget fel!
Att invandrare är arbetslösa är däremot deras eget fel, eftersom de inte VILL arbeta – alla invandrare vill leva på bidrag, det vet alla!
Att SCB i en av sina rapporter kommer fram till att invandrare startar eget i större utsträckning än andra är en annan sak för tusan!
Vid närmare eftertanke är det invandrarnas fel att ungdomarna är arbetslösa med!

Varför ska vi fylla på med fler invandrare när vi har arbetslöshet och bostadsbrist?
Att samma logik säger att jag borde vara emot reproduktion (varför föda fler barn när vi redan har arbetslöshet och bostadsbrist – DET ÄR JU SYND OM BARNEN!) hör inte hit, sluta byt samtalsämne!

OCH SÅ HALALSLAKTEN!
Fattar dom inte att djuren lider?
Dom djuren lider jättemycket mer än korna och grisarna som blir sparkade på, tasade med elpistoler, som inte får mat eller medicin, eller kycklingarna som ges hormoner så att de förlorar förmågan att gå ute i en del europeiska och svenska slakterier.
Trots att jag aldrig skrivit en insändare om köttindustrin, köpt kravmärkt svenskt kött och trots att jag aldrig givit pengar eller varit medlem i föreningar som verkar för djurens rätt, så bryr jag mig faktiskt skitamycket om djur!
Alltså om djur som blir slaktade av muslimer.
Alla andra djur gullar runt på gröna fält och luktar på blommor – sedan hamnar de på min tallrik, GARANTERAT utan att ha lidit en enda gång någonsin, för det är ju VITA människor som producerar det köttet och vita människor skulle ju aldrig skada en stackars kyckling heller!

Jag är även väldigt engagerad i jämställdhetsfrågor.
Jag röstar till exempel på ett parti som vill avveckla genuspedagogiken i skolorna och försvaga aborträtten, så jag är hur engagerad som helst i den här frågan!
Så kom aldrig och säg att jag hycklar eller har en islamofobisk agenda när jag kritiserar muslimska kvinnors slöjor som jag inte har någon aning om de tagit på sig av fri vilja eller inte, för det är INTE SANT!
Jag har faktiskt intervjuat alla de ca 500 miljoner muslimska kvinnor som finns i världen, så JAG VET att de allihop blivit tvingade av sina monster till män att bära slöja!

Muslimerna är dessutom överrepresenterade i brottsstatistiken för det har jag läst på Avpixlat.
De har förvisso baserat sina artiklar på en BRÅ-rapport som jag inte orkat läsa själv, men det kan väl aldrig vara så att Avpixlat ljuger på något vis för att ytterligare sprida islamofobi och xenofobi i samhället?
OCH JAG ORKAR VÄL INTE LÄSA EN RAPPORT PÅ FLERA A4-SIDOR FATTAR NI VÄL?

Det var nån viktigpetter som poängterade att BRÅ använt sig av frasen ”överrepresenterad risk”, men en överrepresenterad risk kalkylerad på anmälningar måste väl vara samma sak som att man blir dömd i en domstol?
För Sverige är ingen rättsstat där man ska anses som oskyldig tills dess att man blivit dömd efter en rättvis prövning i domstol, det är bara sånt där kulturmarxistiskt trams – alltså är invandrare överrepresenterade i brottsstatistiken!

Att rapporten delger information om att det är nordbor som begår flest antal brott innebär DEFINITIVT inte att kriminalitet ligger i vår kultur.
Det är bara när invandrare begår brott som det har något med gene.. jag menar kultur att göra!

ALLA KAN INTE BLI SVENSKAR!
Om en svensk flyttar till Kina så blir den väl inte kines heller *flinar eftersom jag nyss kommit på det smartigaste argumentet i mänsklighetens historia, vilket får Einsteins relativitetsteori att kännas passé och sååå 1915*

Nationaliteten sitter i gen.. jag menar kulturen som jag inte kan definiera och liksom i.. ja, men ni fattar väl?!
En svensk är en svensk och en kines är en kines, inte så svårt va va?

Sen att det bara är jag och mina medsympatisörer som tycker att det är viktigt att definiera människor utifrån genetisk.. jag menar utifrån nationaliteter och att alla andra vill definiera sin egen person skiter jag fullständigt i.
Att ingen annan gives a flying fuck om hur andra definierar sig eller att det finns människor som definierar sig som svenskar, tyskar, afrikaner (DOH! Afrika är ju inte ett land kom jag på), asiater (DOH, igen!) hör inte hit.
Jag brukar alltid benämna mina vänner som ”svenskar” eller ”icke svenskar”, som ”schweizare” eller ”icke schweizare”, som ”polyneser” eller ”icke polyneser” så för mig är det suuperduuper viktigt!
Jag vet iaf att jag är svensk och att jag inte vill bli definierad som samma sak som de där svart..
Alltså jag menar, jag är ju inte rasist men…

Den som har läst så här långt och inte förstått att texten utgör en satir på sverigedemokratiska sympatisörers stupida argument, borde köpa en flaska vin och supa sig full.
Det är det enda tröstande råd jag kan ge.

 

 

Ett gästinlägg av Charlie K Agnes