De Sverigedemokratiska riksdagsledamöterna

 

Ledamöter

Det här är Sverigedemokraternas riksdagsledamöter och de 3 som hoppat av eller av annan anledning inte finns kvar i partiet. Vid valet fick Sverigedemokraterna 5.7% och erhöll för det 20 mandat och här är dom…
 
Alfsson, Thoralf (SD)
Thoralf är enligt honom själv islamofob och vem vet han kanske har rätt. En homofob som inte gillar Pride däremot kan vi vara säkra på att kalla honom. Thoralf har via sin blogg uppmanat ”sina fotsoldater” att rycka ut mot Ungdomsstyrelsen som han menade hade gjort SD oförrätt. Thoralf är även anmäld för Hets mot folkgrupp och även förtal.

 
Bojerud, Stellan (SD)
Stellan hamnade i blåsväder då när han hyllade det nazistiska SvP, men har tidigare uppmärksammats för den grova rasismen på sin nu nedlagda blogg. Här står det om Stellans blåsväder del 2 där han återigen har hyllat nazism och denna gång hyllar han SS-soldater och ger sig själv epitetet rasist och en stolt sådan. Här är några kommentarer han har skrivit bland annat på hatsajten Avpixlat. Bojerud har haft svårt att hålla sig borta från den bruna sörjan som partiet påstår sig ta avstånd ifrån. Han har blivit påkommen med att skriva på Nordisk.nu ett rasistiskt forum för högerextremister där han pratat militärstrategi i samband med motståndet mot invandringen.

 
Ekeroth, Kent (SD)
Avpixlat som är Ekeroths projekt och initiativ har vid ett flertal hängt ut barn bland annat Lucior och våldtäktsoffer .  Ekeroth vill kriminalisera tiggeri för utländska medborgare, men inte svenska. Samma retorik vill han ha med hemlösa. De med utländskt härkomst ska registreras och skickas till polisen medan svenska får vara kvar. Förvaringsläger för asylsökande är också Ekeroth’s ide.

 
Fransson, Josef (SD)
Josef länkade på Twitter till en film som påstår att Barack Obama är homosexuell och att det beror på den muslimska kulturen. Han är en flitig läsare av Ekeroths hatblogg Avpixlat. Fransson twittrar om att alla muslimer är extrema och de som inte är det är avvikelser

 
Hagwall, Anna (SD)
Anna gjorde sig känd i intervjun där hon ville stänga gränsen för anhöriginvandring trots hon själv har sån bakgrund. Skälet hon kommer med är att hon inte tycker att de som kommer från fjärran kulturer vill arbeta lika mycket som andra. En kvinnosyn smög sig fram och gjorde Anna känd för hela Sverige. Kvinnor som blir slagna ska inte gnälla så mycket. Hon inte bara råkar säga detta utan fortsätter att hävda det i senare intervjuer. Ja, Anna har inte bara en knepig kvinnosyn utan hennes människosyn är lika vidrig. Hon anser att alla människor är lika mycket värda förutom de av annan kultur.
 
Herrstedt, Carina (SD)
Carina är den i SD’s riksdagsgrupp som innehar rekordet i att bli dömd för förtal. Hela tre gånger har hon lyckats med den bedriften. Carina sitter alltså i Riksdagen för ett parti, men tycker ändå att kvinnor inte ska ha makt. Den Sverigedemokratiska jämställdheten.

 
Jansson, Mikael (SD)
Jansson, SD’s förra partiledare och den första av dom som inte hade ett nazistiskt förflutet skrev motioner om att kunna sätta in militärpolis i ”problemområden”. Mikael Jansson införde på sin tid ett uniformsförbud för att bli av med det värsta huliganerna och nazisterna i partiet. I vilket annat parti behövs det? Åsikterna sitter ju inte i kläderna.
 
Jomshof, Richard (SD)
Richard har uttalat sig precis som fler av hans partikamrater att ”islam är ett större hot än nazismen”. Han skyllde Breiviks terrordåd på mångkulturen. Den före detta läraren vill göra 13-åringar straffmyndiga. Var hans elever så busiga?

 
Karlsson, Mattias (SD)
Han tycker att Zlatan inte är svensk på grund av hans kroppsspråk.
 
Kronlid, Julia (SD)
Har svårt att hitta något om Julia. Kan hon vara undantaget/Jokern i det här gänget? Hennes man insåg hur rasistiskt partiet är och hoppade av, men vad han såg och hon inte ser det vette tusan. De verkar ju annars ha svårt att se sin egen rasism i partiet eller kan hon vara undantaget/jokern som gör att SD är ett parti som alla andra?

 
Larsson, Margareta (SD)
Åkessons svärmor och även den som sätter hans höga partilön. Förutom hennes lilla felräkning så har hon skrivit i sin nu borttagna blogg att kvinnans plats är hemmet för att föda barn. Den som söker kommer att hitta flera underliga antifeministiska citat från denna kvinna.
 
Lång, David (SD)
David anser att det är en rättighet att slipa bo bland invandrare. David och Mikael Janson har lagt motioner om bland annat att invandrare måste vara nyttiga för Sverige och man ska också svära en trohet och lojalitet till kungen, staten och nationen. Gör man fel så ska man bli av med medborgarskapet.

 
Ramhorn, Per (SD)
Per ser gärna synagogor, men inga moskéer, vilket betyder att han vill inskränka på en religiös grupps möjlighet till att nyttja sin religionsfrihet, men inte en annan.

 
Skalin, Johnny (SD)
Innan sin tid som riksdagsledamot la Johnny en motion i sitt gamla distrikt om  att alla bidrag till föreningar som sköttes av invandrare skulle tas bort omedelbart. Han har fortsatt i samma bana med att t.ex lägga motioner om att ha ett poängsystem för att avgöra om asylsökande ska få uppehållstillstånd eller ej. Korvkioskarbete dög inte för Johnny så han såg till att Försäkringskassan godtog hans ”bristande arbetsförmåga” och det passade ju bra för då kunde Johnny både studera och ge sig in i politiken och ta åt sig allt tyngre och tyngre uppdrag.
 
Sällström, Sven-Olof (SD)
Sällström som tillsammans med Margareta Larsson skrev en motion om att de vill avskaffa alla åtgärder mot rasism och diskriminering. Sällström är en gammal ICA-handlare som gått i konkurs två gånger och har haft stora skulder hos kronofogden. Måste påpeka att Sven-Olof är SD’s ekonomiska talesman.
 
Söder, Björn (SD)
Homofoben Söder som ställde upp i SVT Debatt och fick efteråt sina påståenden granskade och fick icke godkänt och gör det igen. Okunskap eller lögner? Avgör själv. Söder är även den som står bakom citatet ”precis som nazismen bekämpades måste nu islam bekämpas”. Läs gärna denna artikel Söder skrev 1999 om det positiva med dödsstraff. Söder var inte bara med på Tallinfärjan utan han var med Ekeroth till den högerextrema balen i Wien 2012.

 
Wiechel, Markus (SD)
Markus kallar svarta afrikaner för ”satans jävla aphelveten” och skriver ”efterblivna jävla pensionsräddare! på Facebook. Markus gjorde ju även sig känd när han blev påkommen med att föra register över hans partikamrater och deras åsikter och duglighet i partiet.
 
Wiklander, Tony (SD)
Tony som innan SD varit aktiv i 6 olika partier har nyligen blivit stämd för kränkning av en f.d. partikamrat. Wiklander erkänner att han spridit osanningar om sin fd partikollega.
 
Åkerlund, Jonas (SD)
Det har framkommit att Jonas är den Viktor som i början av 2000-talet uttalade sig väldigt rasistiskt och kallade invandrare för parasiter i SD’s egna radiokanal.
Åkesson, Jimmie (SD)
Partiledaren som tycker man ska säga sanningen och oftast säger sanningen. I Åkessons första debattartikel hittar vi den del som inte tillhör ”oftast”. Till sitt försvar säger Åkesson att det var lite slarvigt. Åkesson kommer med andra påpekanden som t.ex. om somalier som också visar sig vara på fel sida om ”oftast”. Ibland tror man att Jimmie har halkat på ena sidan ”oftast” för han verkar ha det svårt att komma rätt och så även i Gävle. Slarvigt eller på fel sida om ”oftast”? Ja, det är frågan. Om någon tvekar på om Åkesson är rasist så finns det uttalanden där han pekar ut enbart viss invandring som icke önskvärd. I Debatt från 2009 berättar han att den viktigaste åtgärden är att begränsa den muslimska invandringen och i en smygfilmad frekvens med kristna irakier så välkomnar han kristen invandring, men anser att muslimsk invandring är ett problem fast de kommer från samma områden.
0239948123229_1922

37 thoughts on “De Sverigedemokratiska riksdagsledamöterna

 1. Stolt says:

  Skalin bidragsfifflade ju också när han samtidigt arbetade för partiet. Han var trött och orkade inte ens jobba i den korvkiosk han för tillfället arbetade på. Samtidgt skrev han motioner om att sätta hårdare tag mot invandrare som var lata och levde på bidrag.

  1. polimasaren says:

   Ja just det. Det hade jag glömt bort. Tack för påminnelsen. Det finns hur mycket skit som helst om detta gäng

   1. Stellan Bojerud says:

    I all välvilja: Skynda långsamt. Fallet Skalin utreddes av Försäkringskassan, som kom fram till att inga oegentligheter hade begåtts.

 2. Stellan Bojerud says:

  Du skall inte sprida lögner!

  I Aftonbladet sade jag klart ut att jag inte stödjer Svenskarnas parti. Vidare att deras demonstration i Stockholm var ”ganska provokativ och dum”. Vidare att den var ”onödig”.Hur media kan få detta till stöd för SvP är för mig en gåta. Jag har i frågan endast talat med AB. Övriga media har berättat vidare och lagt till egna påhitt.

  Den påstådda grova rasismen bestod i att jag hävdat att människor från Sydostasien tål mindre mängder alkohol än vad folk från ”brännvinsbältet” gör. Det är inte rasism utan vetenskapliga fakta. Googla på alcohol tolerance + asia.

  Nu har du möjlighet att rätta dessa uppgifter. Gör du det så behöver jag inte polisanmäla dig för förtal.

  1. polimasaren says:

   Nu var ju inte det de enda du skrev på din blogg. Det roliga var ju att när du fick reda på att du skulle få en riksdagsplats ändrades språket rejält. Vi såg ju alla dina Tweets och det står klart och tydligt att du tycker deras aktioner är bra. Du ser att jag har källor på det jag skrivit så då får du anmäla dom istället. Dessa uppgifter jag har skrivit har redan spridit sig så pass mycket att det är allmänt känt att du skrivit så och du har gjort det på öppna forum. När det gäller Internet så glömmer Internet aldrig, ganska enkelt att plocka fram dina blogginlägg igen.

   1. Stellan Bojerud says:

    Ja, jag anser att SvP har gjort några bra saker. Det anser jag att även C, FP, KD, M, MP, S, och V har gjort vid flera tillfällen.

    Tweets i pluralis? Jag har vid ett (1) tillfälle skrivit att SvP har gjort bra saker. Men det innebär inte att jag stödjer SvP.

    Generellt ogillar jag SvP och de ogillar mig extremt mycket, eftersom jag är gift med en kvinna från Sydostasien och bl a har en utlandsadopterad dotter. Jag har skällts för att vara ”den rasblandade tjockispensionären”.

    Jag anser det vara absurt att tänka i termer av raser.

    Det finns rättspraxis att det saknar betydelse om den som förtalar har återgivit en osann eller sann uppgift. Det som räknas är om uppsåtet varit att inför allmänheten nedsätta aktningen för den förtalade.

    Trevlig helg!

   2. pelle says:

    buhu, för sent att gråta nu… vad pinsamt med en vuxen mäniska som inte vågar stå för vad han säger. och dessutom hotar du och kör med någon form av utpressning ”ta bort det eller polisanmälan”? va? ska du polisanmäla bloggen för något du själv har skrivit? LYCKA TILL!

   3. Stellan Bojerud says:

    Grov rasism på min blogg? Var god ge exempel.

    Jag är nämligen antirasist. I 30 år var jag gift med en holländsk-indonesiska. Vi har en från Indien utlandsadopterad dotter, som är gift med en man från Gambia och har tre barn. Min ex-hustru har ca 500 släktingar i Indonesien, varav de flesta är muslimer. Jag har personligen mött ca 125 av dessa. Mitt intresse för andra kulturer har bl a gjort att jag lärt mig holländska och indonesiska.

    Jag är numera omgift med en kvinna från Laos, som utbildats i Thailand, Schweiz och Sverige. Hon har två barn och ett barnbarn med ”invandrarbakgrund”. Just nu bor sonen och en brorsdotter hos oss.

    Min hustru har en sammanhållande roll inom en grupp i Storstockholm bosatta thailändare, varav många dagligen kommer och går i vårt hem. Den sista söndagen i månaden håller de möte här.

    Men MENA då? Ja, där är det glest med kontakter. Just nu är det bara en man från Syrien, som regelbundet besöker vårt hem. Han och min hustru var klasskamrater i SFI för ca 20 år sedan. När jag 1980 bodde i Paris, hade jag tre närmare vänner, en marockan, en algerier och en fransman i nämnd ordning vad gällde frekvensen i umgänget.

    På vår lokala pub, som drivs av syrianer (jag har besökt deras familj i Beirut), umgicks jag ofta med en kurd, som numera flyttat till Upplands-Väsby.

    Jag har bott i La Rochelle, Edinburgh, Nürnberg, Holwerd, Paris, Ujung Pandang och Moskva. Har lärt mig mycket om främmande kulturer och av människor jag mött. Varför tror ni att jag lärt mig engelska, franska, holländska, indonesiska och tyska, samt på nybörjarnivå finska och ryska? För att jag skulle vara främlingsfientlig?

    Jag är mycket nyfiken på vad jag skrivit, som motiverar beskyllningen för grov rasism. Jag upplever mig nämligen helt avvisande mot rasism och främlingsfientlighet.

   4. Stellan Bojerud says:

    Men plocka då fram blogginläggen. Du säger att det är ganska enkelt. Så gör det, så vi kan utgå från fakta och inte vad som är ”allmänt känt”.

 3. Bengt Jönsson says:

  Känns som att denna sidan kraftigt bryter mot PUL!!.

  1. polimasaren says:

   Inte alls. Den innehåller enbart namn och inga andra personuppgifter och det är ju inte så att deras åsikter inte redan är kända. De sitter i Sveriges riksdag och är offentliga personer. Jag avslöjar ju inget som inte svenska folket redan vet. Paragraf 7 i PUL ”Undantag har gjorts för litterära, konstnärliga och journalistiska ändamål (7 § PuL). Med journalistiska ändamål menas ”att informera, utöva kritik och väcka debatt om samhällsfrågor av betydelse för allmänheten”. Betydelsen får anses väldigt vidsträckt och omfattar inte enbart en journalists yrkesutövning, utan vem som helst som har ett genuint journalistiskt ändamål enligt definitionen ovan omfattas av undantaget. Detta kommer till uttryck i bland annat det så kallade Ramsbrofallet där en person lagt ut personuppgifter på Internet. Detta ansågs inte strida mot PuL med hänvisning att det föll in under journalistiskt ändamål. Noterbart att domstolen inte nödvändigtvis knyter definitionen enbart till allmänheten, utan även om frågor enbart har betydelse för en viss grupp så kan det falla in under journalistiska ändamål”

   1. UncleBob (@UncleBobSWE) says:

    Varför svarar du inte på Stellans fråga om blogginläggen?
    Tycker denna blogg saknar seriöst innehåll från din sida. Ungefär som en mytoman med mindrevärdeskomplex. Ett bra exempel på denna personlighetsstörning är den Irakiske propagandaministern under Gulfkriget även kallad Comical Ali.

    Stellan Bojerud var för övrigt militär expert i de TV-sända nyhetsinslagen ”Under Gulfkriget (1991) var Stellan Bojerud verksam som kommentator i radio och TV samt militär skribent i Svenska Dagbladet.

    Det är en välmeriterad gentleman du förtalar.
    Såja Nu har du fått min uppmärksamhet i fem minuter. Känn dig hedrad!

    1. polimasaren says:

     Jag vet att Bojerud är välmeriterad och jag har också fått det intrycket att han är en gentleman, men det förändrar inte att han har hyllat nazister flera gånger

 4. Bengt Jönsson says:

  Frågat personerna som du visar med bild om dom vill synas här?,om inte så bryter du mot PUL

 5. Bengt Jönsson says:

  detta är en Blogg och inte en tidning så….

  1. polimasaren says:

   Behöver inte vara en tidning heller och inte behöver jag vara journalist heller utan ha ett journalistiskt ändamål och med det menas att informera, utöva kritik och väcka debatt om samhällsfrågor av betydelse för allmänheten”. Att veta vad SD är för parti är av betydelse för allmänheten.

 6. Pingback: Showjumper » Blog Archive » En salig blandning
 7. pelle says:

  Skitbra skrivit! Jag hoppas detta inlägg kommer finnas kvar så att det kan användas som udnerlag för debatter. Herr författare av bloggen, bry dig inte om hoten om polisanmälan, du har källor på allt och alla är dem ofentliga personer, du respekterar PUL osv, de som hotar med anmälan och skriver att detta är förtal och dyl är troligtvis personerna som du skriver om som nu inte vågar stå för vad de själva har sagt och skrivit! Man borde trycka lite flyers innehållande informationen här (och skriva in länkar) och dela ut!

 8. E says:

  Bra innehåll, tycker dock att ni kan jobba på satsbyggnad, grammatik o.s.v. för att höja kvaliteten på texten, lite slarvigt skriven tyvärr.

 9. polimasaren says:

  Det räcker med att du läser vad du skrivit om IQ och att vissa folkgrupper skulle ha lägre och att du hämtat det ifrån. Jag citerar Expo:
  ”Stellan Bojerud listar flera invandrargruppers påstådda IQ. Siffrorna härstammar från Richard Lynn, professor vid University of Ulster på Irland. Lynn menar att intelligensen skiljer sig mellan olika raser och kön. Han sitter i styrelsen för Pioneer Fund, en stiftelse som den antirasistiska människorättsorganisationen Southern Poverty Law Center listar som en hatgrupp. Stiftelsen bildades 1937 med syfte att ”förbättra den vita rasen”.” Varför sprida sånt skit? Detta plus att du skriver om olika folks egenskaper vid alkoholförtäring.

  Orden ”skäggbarn” och ”neger” är ord som användes på din blogg och det är lite tråkigt att du gör det klart den 20/11 2011 i din blogg i en kommentar under en artikel att invandrade människor inte kan bli svenskar, aldrig någonsin förutom din fru då som du skriver i ett annat inlägg.

  Du har vid en snabb koll även skrivit att du vill bilda medborgargarden och jag citerar ”måste såsom en andra handlingsplan måste medborgargarden bildas.Tråkigt och inte alls önskvärt, men nu gäller det ditt liv, ditt eget liv” vilket du även har skrivit på Avpixlat.Det låter lite oroande särskilt när du i Tweetet som till svar till Klartexten skriver ”Vi måste kämpa för att få tillbaka vårt gamla Sverige. Landet vi föddes i. Nu sålt till utrikes folk” och ett senare som jag också citerar ”Då jag var 15 år gav man mig ett gevär och utpekade skjutriktning. Jag fick lova att försvara Sverige. Det tänker jag göra till slut”
  Vad tycker du?

  Mer från Avpixlat? Ja, du ger indonesier en egenskap #fredligt sinnade” som grupp medan du ger Mena-folk som grupp andra egenskaper.

  Spridande av uppgifter om hur pass mycket ensamkommande flyktingbarn kostar är inte fel, men när du tar det mest extrema fall och får det att se ut som det är norm är inget annat än att hetsa mot dessa barn och invandring. Länk till det som du hämtade uppgifterna ifrån och läser man detta så har du vinklat lite eller hur? http://rod.se/ensamkommande-kan-kosta-16-000-dygn

  Ja, men inlägget där du skulle bli utskriven från sjukhuset och doktorn frågade din fru om du var helt klar? För du påstod att du var Sverigedemokratledamot i riksdagen gav mig ett rejält skratt.

  Ha en trevlig lördagskväll

  1. Orvar says:

   Richard Lynn är kanske något på spåren, då IQ verkar vara en bristvara hos SD.

 10. Stellan Bojerud says:

  Detta med folks IQ. Det framgår ur texten att jag inte tror på det, utan anser IQ är individuell och utan koppling till härkomst. Jag tog uppgifterna från ”The Times”, som jag trodde var en pålitlig tidning.

  Jag kan inte påminna mig att ha skrivit ”skäggbarn”, men kan inte utesluta det. Begreppet neger använder jag, eftersom jag inte ser något som helst nedsättande i det. Neger betyder helt enkelt svart. På holländska är det kuriöst nog klandervärt att kalla någon ”zwart”, eftersom neger är det korrekta uttrycket. De som anser ordet neger vara nedsättande är offer för sin egen dolda rasism. De negrer jag har mött har varit stolta människor, som nämnt sig själv som negrer.

  Svenskhet? Jag lärde av en same att det går inte att konvertera till att bli same, det föds man till. Varför skall alla vara svenskar? Det går utmärkt att leva i Sverige och ha en annan bakgrund. Kurdo Baksi anser sig t ex vara kurd och inte svensk. Min hustru anser sig inte vara svensk, utan en laotiska, som lever och arbetar i Sverige.

  Ja, jag ser medborgargarden som oönskade, men tyvärr svåra att undvika, om dagens utveckling fortgår.

  De uppseendeväckande uppgifterna om kostnader för ensamkommande barn fick jag från den ansedda tidningen ”Riksdag och Departement”.

  Landet sålt till utrikes folk? Hur många ”svenska” företag är utlandsägda? Jag sysslar ju främst med försvarsfrågor och finner att brittiska intressen äger Bofors och Hägglunds samt att ubåtsproduktionen i Sverige ägs av tyska intressen. Halva SAAB Gripen ägs av brittiska intressen.

  Trevligt att doktorns kommentar vid min utskrivning från KS gladde dig.

  Visst har jag gjort uttalanden, som varit dumma eller kunnat tolkas illvilligt. Men grov rasism? När, var, hur?

  Jag är mycket tacksam för att du tog dig tid att ta fram de nu diskuterade inläggen på min blogg, men hävdar att det du anför inte motiverar omdömet grov rasism.

  Jag är 69 år och sitter i rullstol efter 52 år av yrkesarbete. Under alla dessa år har jag aldrig beskyllts för rasism förrän nu under mitt 69:e levnadsår. Som militär var jag auktoritär, men som civilperson är jag kompromissinriktad.

  Till slut: Tack för ditt svar! Jag är mycket tacksam för att du tog dig tid att gräva fram de uppgifter, som jag ovan kommenterat.

  Du tillönskas en behaglig söndag.

  Hälsar

  Stellan

  1. Stolt Svensk says:

   Stellan

   Om du inte är vad som påstås så lämnar du SD.
   Om du vill rätta det du har gjort fel så lämnar du ifrån dig all känslig information om SD du har tagit reda på över åren.
   Om du verkligen vill göra Sverige bättre så engagera dig politiskt i något annat parti.

   Det är inte för sent ännu.

 11. Röd Nejlika(inte "den") says:

  Stellan Bojerud skrev: ”Jag är nämligen antirasist. I 30 år var jag gift med en holländsk-indonesiska. Vi har en från Indien utlandsadopterad dotter, som är gift med en man från Gambia och har tre barn.”

  Andra bra exempel på den här typen av argument:

  ”Jag kan inte vara sexist/kvinnomisshandlare för jag är gift med en kvinna”
  ”Jag kan inte vara djurplågare för jag ägen ett lantbruk”
  ”Jag kan inte vara nazist för min religon är judendom”

  Jag tror för övrigt inte att en människa kan ”vara” rasist, rasism är någonting du gör och inte något du är, tex när du tillskriver människor av en viss nationalitet, religion eller hudfärg egenskaper eller rangordnar dom efter vilken som är bäst; då gör du rasistiska saker!

  När du blir medlem i ett parti som har sina rötter i nazismen eller skriver att du tycker att demonstrationer till förmån för nazismen är bra: då gör du nazistiska saker!

  Oavsett vilket land eller religion du tillskriver din familj och vänner.

  1. mopsen says:

   Jag har i Aftonbladet den 15 september 2013 klart uttalat att jag tyckte SvP:s demonstration i Stockholm, var onödig, ganska provokativ och dum.

 12. Erik Larsson says:

  Jag ser att Bojerud försöker försvara sina uttalanden. Men kommentaren om hur thailändare blir våldsbenägna av alkohol, sann eller inte, var på en NAZISTsajt, Realisten, Svenskarnas partis nättidning. Som riksdagsledamot för Sverigedemokraterna bör Bojerud inte röra sig i nazistkretsar överhuvudtaget, men i det här exemplet gick Bojerud in i ett gäng som tror på rasteorier. Om sanningen är att majoriteten av thailändare inte tål alkohol så bra och det har med kroppen att göra, så tror nazisterna att thailändare hör till en speciell ras som har ett medfött beteende att bli våldsamma om de får i sig alkohol. Man ska inte bara tänka på VAD och HUR man uttrycker sig (vilket Bojerud inte gjorde då det inte refererades till någon forskning, i sammanhanget såg det ut som samma rasteori som resten av sajten sprider), man måste också tänka på UNDER VILKEN FANA man uttrycker sig. Man kan t.ex. inte gå på en demonstration tillsammans med Svenska motståndsrörelsen i syfte att sänka priset/skatten på bensinen, och sedan försvara sig med ”är man nazist bara för att man tycker bensinen är för dyr?”.

  1. mopsen says:

   Jag sökte på brottsoffrets namn. Felaktiga påståenden skall inte behöva stå oemotsagda även om de publiceras på en sajt som anses nazianstruken-

 13. Magnus says:

  Hmm, tänker inte lägga mig i något av era politiska, antipolitiska(osv) åsikter. Hamnade här när jag följde en väns länk. Men, tyvärr tror jag att du har fel vad gäller PUL Polimasaren. Just sådana här forum var en av anledningarna till att PUL kom till. Gå in på datainspektionens sida och läs på. Här är några ord som finns där: ” Att publicera personuppgifter i syfte att skandalisera eller ”hänga ut” någon är tydliga exempel på publicering som normalt är kränkande enligt personuppgiftslagen.”

  Som sagt, jag lägger mig inte i era åsikter. Men om ärligheten ska fram så är väl inte den ena eller andra åsikten rätt bara för att just du tänker så, eller? Ger din, eller min, åsikt mer rätt att publicera vad du/jag anser vara rätt?

  Förmodligen tolkas detta inlägg helt fel, men det jag ville få fram är att – läs på vad PUL verkligen innebär. Skulle du vilja ligga ute med bild och vilka åsikter du har, på internet, bara för att någon annan tycker att dina åsikter är helt fel?

  1. polimasaren says:

   Med ditt resonemang får alltså inte tidningar överhuvudtaget publicera något om skandaler? Läs vidare i lagen så ser du att andra lagar är de överordnade om de avviker från PUL. Jag citerar ”2 § Om det i en annan lag eller i en förordning finns bestämmelser som avviker från denna lag, skall de bestämmelserna gälla”. Vidare så ser du att i 7§ ”Bestämmelserna i denna lag tillämpas inte i den utsträckning det skulle strida mot bestämmelserna om tryck- och yttrandefrihet i tryckfrihetsförordningen eller yttrandefrihetsgrundlagen”

   Bestämmelserna i 5 a, 9-29 och 33-44 §§ samt 45 § första stycket och 47-49 §§ skall inte tillämpas på sådan behandling av personuppgifter som sker uteslutande för journalistiska ändamål eller konstnärligt eller litterärt skapande”

   I Tryckfrihetsförordningen §1 ”I överensstämmelse med de i första stycket angivna grunderna för en allmän tryckfrihet och till säkerställande av ett fritt meningsutbyte och en allsidig upplysning skall det stå varje svensk medborgare fritt att, med iakttagande av de bestämmelser som äro i denna förordning meddelade till skydd för enskild rätt och allmän säkerhet, i tryckt skrift yttra sina tankar och åsikter, offentliggöra allmänna handlingar samt meddela uppgifter och underrättelser i vad ämne som helst”

   Jag skriver detta i journalistiskt syfte för att undervisa folket om ett politiskt parti. Alla uppgifter är officiella och personerna är offentliga och jag har enbart samlat dessa i ett och samma forum. Jag har läst PUL och följer PUL.

 14. Joakim Larsson says:

  Du har minst ett sakfel i artikeln. Den Mattias Karlsson som har dömts för misshandel är inte riksdagsmannen Karlsson (som är från Småland) utan en annan Karlsson från Uppsala som lämnade partiet 1998. Jag minns det där väl eftersom jag var verksam i SD Uppsala när domen mot Uppsala-Karlsson föll och satt i partistyrelsen när han avgick. Du kan till och med ringa Expo och fråga om saken om du inte tror mig. Inte ens de försöker nog hävda att det är samma person.

 15. Maria says:

  ”Karlsson, Mattias (SD)
  Han tycker att Zlatan inte är svensk på grund av hans kroppsspråk.”

  Bara en petitess men en sak som jag tycker blir ganska roande. Låt säga, Sverige möter Ghana i en VM-final, Zlatan sätter det avgörande målet på tilläggstid.
  Vad säger då Mattias om den saken? Sverige – hans land har vunnit och detta tack vare Zlatan som är halvbosnier, halvkroat men född i Sverige.

  Hur ställer sig SD till en sån sak?

  Men som sagt, egentligen en väldigt obetydligt liten tanke i det stora problemet

Comments are closed.