En avhyvling av rasister

Kära människor.

Så fort det finns en arena för politisk debatt där man får uttrycka sina åsikter så ploppar det fram idioter som svampar.
Jag skäms å era vägnar, för själva tycks ni inte ha vett nog att göra det.
Bittra och rädda sitter ni framför skärmen och eldar på varandra med olika hittepåstatistik och extremistdåd som tillskrivs alla muslimer.
Ja, alltså inte bara muslimer. Nej afrikaner och romer också, ja och så judarna och bögarna, socialisterna och kommunisterna. För att inte tala om politikerna i Stockholm!
För politikerna i Stockholm, det är ena jävla kretiner det. Kretiner som vaknar på morgonen, skriver några nya paragrafer i PK-bibeln innan de går ut och pissar på flaggan meddans de hittar på lite nya lögnaktiga vis att göra landet sämre för alla.
Och skor sig på skattebetalarna, det gör de också.
Ja, om det inte är Sverigedemokrater då. Som ”vågar säga vad alla tycker innerst inne”. För när de ljuger, då är det inte så jävla farligt. Det kan ju hända den bäste. Och uppenbarligen gör det ju det. Ganska ofta. Typ HELA JÄVLA TIDEN!
”Nä!? Jag är inte en person som säger såna saker!”
”Jag har inget med avpixlat att göra”
Och inte ska man behöva bli misstänkt för att vara rasist bara för att man varit nazist!?
Ja, och lite jävla nazist ska man få vara utan att folk ska komma dragandes med det?
Och så är det ju inte mer än rätt att partiledaren tjänar sketamycket pengar- det var ju de andra som började.
Och själva tycker ni er tillhöra någon slags överlägsen stam med religiös samhörighet med den geografiska yta vi i dag kallar Sverige.
Men vet ni vad?
Ni är ta mig tusan ett stort lass av misslyckade arsel som inte har tillstymmelse till empati eller förståelse.
Även om ni själva inte anser er vara nazister eller fascister så är den makt sådana vidriga ideologier uppbyggda av er idioter.
Om ni tror att något land, samhälle eller någon civilisation byggts av er, eller ens såna som er så har ni skitfel.
Ni river ner. Ni vittrar, beväpnade med det enda ni har att tillgå- bitterhet och ett omåttligt lass med dumhet, ner allt ni kan till damm och grus.
Fy fan.
Världen förändras, det har den alltid gjort.
(Paus för att ni ska hinna tänka efter, så tar jag sats och fortsätter)
ALLTID!!
”Vad tror du Per-Albin Hansson sagt om han gått in på Rosengård?”
Vad tror jag om det?
Han hade väl blivit förvånad och kanske sagt ”Nämen hu vilka taskiga levnadsförhållanden det är här- det får vi bättra på med lite solidaritet och skattehöjningar”
Men vad tror du själv då, att Per-Albin Hansson sagt om han såg Facebook!!?
Och hur det är fullständigt nedlusat av porrgubbar som åker till Thailand bara för att utnyttja småflickor och sprida skit om hur det svenska folket är överlägset alla andra?!
Han hade nog, ta mig tusan, slagit er på käften allihop.
Men skulle ni ens sken av att förstå den här samhällsförändringen så tror ni att världen ska, eller bör, förändras till hur det var när ni var små och iallafall era föräldrar älskade er. Nu tycks ni mig vara ytterst svåra att älska. Som bittra små harbajsar i ett russinpaket.
Ni söker liksom tillhöra något och då väljer ni Sverige och kristendomen!?
Jävla idioter.
Jesus pratade om kärlek och förståelse om att förlåta och sånt som ni inte skulle känna igen om det så regnade er i ansiktet. Och det ”Sverige” ni talar er varma för ja det var ju det svenska folkhemsjävla Sverige.
Solidari-fucking-tet!
Ett samhälle vars själva grundbult var att göra sig fritt från traditioner och historiskt arv. Störta skall det gamla snart i gruset!?
Nej, ni har ta mig tusan en så stor brist på empati och intelligens att ni får den här gruppen att framstå som ett tankens och människans svarta hål.
Så sitt ni där och beröm varandra för väl ihopknåpade konspirationsteorier. Döp era hundar till Himler och dra sen käpprätt åt helvete!

Och knappt hinner jag lugna ner mig från min frustration innan ni ställer er upp och med all tydlighet och helt utan självinsikt exemplifierar vad det är jag känner mig så jävla trött på.
”Det här är en diskussionsgrupp, kom med sakligt underbyggda argument, gör något konstruktivt och sitt inte bara där och var arg.”
Ja men visst, så funkar ju de här grupperna. Ni nationalister står för fakta, konstruktiv diskussion och framför allt en trevlig och sofistikerat samtalston.
Skojar du?
Nähänä, så fort en kvinna säger något, oavsett hur välunderbyggt och trevligt det än är, så kryper de mest sexuellt frustrerade majstångsonanister fram ur sina mödrars källare och börjar dregla om gruppvåldtäkter och andra perversa sexmaktsfantasier. Pinsamma och äckliga idioter som blir jättearga på att det kommer hit ännu fler människor som per automatik får större chans att träffa en kvinna som älskar dem. Men i stället för att ifrågasätta sig själva så blossar hatet mot alla andra upp. ”Ut med dem! Död åt dem!” för om alla andra män, och för all del lesbiska kvinnor, försvann så kanske någon skulle bli tillräckligt desperat för att åtminstone överväga fysisk kontakt.
Och så den där jävla kulturen ni säger er beskydda och värna.
Men för i helvete!
Blood and honour Sweden!!??
På engelska??!!
Också här helt utan ett uns av självinsikt eller verklighetsförankring.
”Vi i vår coola klubb har valt att använda ett namn på engelska för att visa hur mycket vi bryr oss vårt fädernesland. Det finns två anledningar till detta. Först och främst handlar det om att svenska språket är så jävla töntigt. Engelskan är tuffare liksom. Mer actionfilm än socialrealism och därför lämpar sig bättre för att säga typ tuffheter. Ja, och sen handlar det ju om att alla våra andra kulturella attribut kommer från England och USA- musik, kläder och hela kånkarongen.
För det andra lever vi ju i en internationaliserad värld där förståelse över gränserna är överordnad den nationella identiteten.”
För jäveln!
Eller så skriver man något om hur viktigt det är att bevara och värna det svenska språket, men då med stavfel eller grammatiken från helvetet.

Sen det där om fakta. Det spelar ju ingen som helst roll i debatten med er. För i er värld väger ett youtubeklipp tyngre än forskning. Kan bero på de rörliga bilderna eller att budskapet är så fokuserat på att förmedla en känsla att ni inte kan undgå att svepas med. Rädsla och hat. ”Jag lärde mig allt jag behöver veta för att nå full insikt om Koranen på fem minuter. Skitbra film. Alla muslimer är onda.”
För allt annat är PK.
Och PK är det värsta som finns. Det är en jättekonspiration som de anti-vita har lyckats snärja alla som inte tycker som ni med. Den spänner över hela samhället. Så fort någon ska skriva eller säga något så kollas det först av med den anti-vita PK-eliten. Kanske per telefon.
”Aftonbladet”
”Hej, det är Jonas, är PK-eliten inne?”
”Ett ögonblick bara ska jag koppla dig till kulturredaktionen.”
”Bra, för jag behöver kolla av en åsikt innan jag uttrycker den.”
Och hela det där idiotpratet om att vara ”anti-vit”, vad är det för jävla dynga?
Jag har inget som helst jävla ansvar att en viss hudfärg ska finnas kvar. Va?
Är din fru blond? Då är ju du anti-rödhårig!
Vill du skaffa barn med någon är väl det ditt val. Ja, alltså så länge hen är med på det. Och om din grannes partner inte ser likadan ut som din så finns det väl ingen som helst anledning för dig att reagera på det med hat, förakt och rädsla. Det är ju inte så att dina ”vita” barn blir färgade av att leka med dem? Det är inte så det funkar. Om man skelar med ögonen, så där på skoj, så blir man faktiskt inte sån- oavsett vad du fick berättat för dig när du var liten.
Det samma gäller hudfärg.
Och till sist godhetsnazist. Suck. Den är så jävla töntig och patetisk. ”Det är demokraterna som är de riktiga fascisterna, som tror att de vill allas bästa.
Men det är ju vi som vill förtrycka folk beroende av hudfärg och bränna moskéer och kränka skiten ur dem som kommer från andra länder- det är vi som är de goda. För det bästa är ju om alla blir som jag, för jag är så jävla bra.”
Ja, jag vill allas bästa. Du tycker det är fel?
Ska man inte vilja det?
Ah, nej- man ska tydligen vilja vissas bästa. Det är fint det.
Då är man bra.
Lika bra som du.

Ja, om man som ni utgår från att ändliga resurser som olja är oändliga och att oändliga grejer som arbetstillfällen är ändliga- då kanske.
För det där med klimatförändringar är ju bara ytterligare en del i PK-konspirationen som vill förhindra att Volvo finns kvar i Göteborg och istället få oss att åka buss som riktiga jävla kommunister.
”Jag har aldrig sett någon växthuseffekt. Förr körde jag skitmycket bil utan att göra någon skada, och nu får man knappt göra en burn-out utan att någon miljömupp kommer och säger att man ska sluta.”
”Oljan är inte slut. Det är bara araberna som luras för att de ska få mer pengar att bygga moskéer i Hovmantorp för. Ja, fast det egentligen är skattebetalarna- det vet ju alla. Varför ska de bygga moskéer när vi behöver äldreboenden?”
Och sen kommer vi till det mer oändliga.
”Det finns inte jobb så det räcker till alla svenskar ju!”
Ytterligare ett idiotargument. Det finns så många jobb som skapas.
Eller har kanske PK-eliten bestämt att det finns ett maxantal? Hur gör då länder med större invånarantal än Sverige?
”Jo, nu får ju varje land bara tre miljoner jobb, så ni andra 234 miljoner blir arbetslösa. Och inte får ni starta företag och anställa folk heller, då överskrider vi vår tilldelade kvot.”

Men ni leker ”hela havet stormar” på fullaste allvar. Det finns alltid en stol mindre än antalet deltagare. Den som blir utan försvinner, tillsammans med en stol. Ni leker den hänsynslöst och rått. Knuffar undan de andra deltagarna och ser med skräck på hur stolarna försvinner en efter en.
But I got news for you:
Någon TAR STOLARNA!
De försvinner inte bara utan finns där någonstans i rummet.
Om nu alla deltagarna blir skittrötta så kan man faktiskt sluta leka, plocka fram alla stolarna och vila. Kanske dricka lite kaffe.
Men inte i er begränsade jävla skitvärld. Leken är allvar och ni ifrågasätter varken var stolarna tar vägen, om det finns fler, om man kan dela stol eller tillverka nya.
”Vi har för stora barngrupper i förskolan”
”Jaha. Hur ska vi göra? Ska vi döda lite ungar, eller inte låta fler barn börja? Nä, vi kanske ska förbjuda människor att föda fler barn, bara tills vi fått mer plats inom barnomsorgen.”
Satsa mer jävla resurser eller förändra hur förskolan fungerar så den funkar till de rådande omständigheterna.
Men inte fan fattar ni det. För i er värld försvinner stolarna bara.

Och ni slåss om vinsten.
Lekens sista stol.
Gör det då.

Denna excellenta avhyvling av rasister är författad av Jonas Olsson och skrevs i en grupp som är mer eller mindre infekterad av rasistiska åsikter. Vi tackar honom för detta öppna brev till människor med dessa vidriga åsikter som de har och för det skratt detta gav.

13 thoughts on “En avhyvling av rasister

 1. Lars says:

  Och nu är du en sån som sitter och knappar framför skärmen???

 2. Hunny Pot says:

  I only got about a third of the way through it before I just couldn’t stomach any more verbal diarrhea. Jesus Christ, angry and bitter much?

 3. Nadia Gangborn says:

  Precis så, ja. Inte ett enda fel.

 4. Fodor13 says:

  Fantastiskt bra skrivet!
  Känner igen min egen frustration när jag försökt ”debattera” på ”Sverigevänliga” sidor.

 5. perbn says:

  En helt uuuuunderbar läsning…den gjorde hela min fredag…jag har nu läst flera gånger för att riktigt mysa…tack! Tack!! Önskar jag kunde uttrycka mig så klockrent och träffsäkert…:-)

 6. Marko Runne says:

  Jag gillar när man riktar sitt hat mot nationella människor.
  Hur vore det att se hur dom så kallade vänsterextrema beter sig på stan.
  Dom har ett fullt krig med stenar, flaskor, smällare etc och det mot alla som kommer i deras väg.
  Vanliga människor el djur, bilar, butiker.

  Att spygalla mot SD el SVP eller allt vad dom nu heter. Dom har ju lika mycket rätt som er att yttra sig. Möt deras åsikter med mot argument och inte med våld, så ska ni se att ni vinner mer mark.

  All sorts extremism är farlig. Oavsett politik el religion.

  1. polimasaren says:

   Visst har både SD och SvP lika rätt som att yttra sig som alla andra, men vi andra har även rätt att kritisera dom. Förresten så är det vår förbannande skyldighet att kritisera och protestera mot dom (inom lagens och de demokratiska spelreglernas gränser). När det gäller våld mot politiska meningsmotståndare tar jag fullt avstånd ifrån sånt och har som många andra valt en annan väg att kämpa mot rasism och fascism.

 7. Göte Borg says:

  ”Så fort det finns en arena för politisk debatt där man får uttrycka sina åsikter så ploppar det fram idioter som svampar.” ”Bittra och rädda sitter ni framför skärmen…”

  Vilket du sedermera bevisade, well played!

  1. polimasaren says:

   Det som försiggick detta utspel syns inte här. Vi 94% blir beskyllda för att begå folkmord, kvinnor får höra att rasisterna önskar att de ska bli gruppvåldtagna, hot av alla de slag och ja det är från öppna SD-sympatisörer och inga vänstertroll som en del tror. Kommentarsfälten runtomkring där SD-följare dominerar har en tendens att inte var särskilt vackra. Många ger upp efter ett tag för de börjar må psykiskt dåligt av allt som skrivs, men den här killen stannade kanske lite för länge. Det är ganska klart att dessa SD-sympatisörer är rasistiska och den nya fascismens fotsoldater har valt internet som deras nya slagfält istället för gatorna som förr

 8. Orvar says:

  Att högerextremister inte har alla funktioner med är sedan länge konstaterat. Så artikeln speglar verkligheten på ett lysande sätt. Att argumentera med en högerextremist är som att försöka övertyga en alkoholist att denne har alkoholproblem, förnekandet av fakta är kompakt.

Comments are closed.