Vi tar en titt på Roger Sahlström del 2

Jag har skrivit om Roger Sahlström tidigare och den här gången ska vi ta oss en titt på hur hans journalism ser ut.

I en artikel på Avpixlat skriver Sahlström om ett sexövergrepp och att media mörkar det hela. Så var inte fallet utan tidningen i fråga hade publicerat detta en dag innan Avpixlat skrev sin artikel. Den SD-granskande sajten Inte rasist, men uppmärksammade denna lögn och Sahlström blir varse om att han blivit påkommen med att ljuga, men ändrar han i texten? Nej. Istället utsätter han Henrik Johansson, grundaren av IRM för en massa påhopp.

IRM la upp en skärmdump av Sahlströms påhopp på Facebook och med texten som är under bilden

Roger Sahlström

Tidigare idag kunde vi avslöja hur Avpixlats ”stjärnreporter” Roger Sahlström än en gång blivit påkommen med att ljuga i sina ”artiklar”. Istället för att rätta artikeln och gå ut med en dementi väljer han att gråta ut på Twitter om oss. Inte nog med det, i hans sista kommentar tar han upp fallet med den ensamstående mamman som Roger och Avpixlat påstod hade köpt sex av en asylsökande. Nu tar Roger lögnen till en ännu smutsigare nivå och påstår att det handlar om ett barn. Avpixlat och dess skribenter visar verkligen att de personifierar kränkthet och har inga som helst problem att få flickor hotade med våldtäkt, ljuga om ensamstående mammor och hänga ut våldtäktsoffer. Vi har bara en sak att säga till Avpixlat. Ni är smuts och internets skräp!

Kallar man sig nyhetssajt, journalist och reporter så är det inte så här det ska se ut. Nej, det här är inget annat än hatsajtsjournalistik.

I förra inlägget om Sahlström så skrev jag om det drev han startade mot sajten Sajtkoll.se. Men det är inte enda gången han försöker starta drev mot meningsmotståndare. Här berättar han att han tänker försöka få Henrik från Inte rasist, mens och hans vänner bannade på Facebook.

Roger Sahlström

Roger Sahlström

Här är några exempel på hur smaklös Sahlström kan vara.

Roger Sahlström

Det handlar om en händelse på en vikingamarknad i Foteviken. En besökare blev påhoppad av män som band fast henne vid en påle och sålde henne som slav. Detta var ett live-arrangemang där deltagarna lever sig in i olika roller som någon sorts levande teater och i detta fall handlade det om vikingar. Enligt kommissarie Ann-Christine Sjöbeck vid polisen i Trelleborg så ska kommentarer och jag citerar det som står i SvD:s artikel ”Männen ska ha fällt kommentarer om att hon var en bra slav för att hon är duktig i köket och bra på att laga mat. Och de ska också ha fällt kommentarer om hennes fina former,”

Nyhetssajten Aktuellt fokus uppmärksammar att Roger ”Salle” Sahlström” försvara det hela och uppmanar sina vänner att stötta evenemanget.

Roger SahlströmOK

Det här är ett gammalt inlägg och efter detta har Sahlström haft en anställning i Sverigedemokraternas partikansli. Är det för hans journalistiska kunskaper eller är det något annat månne?

Läs mina andra inlägg om denna ”Sverigevänliga skjutjärnsjournalist”

Roger Sahlström och hans enorma scoop

Vi tar en titt på Roger Sahlström

Statistikfifflaren Roger ”Salle” Sahlström