Sahlström, Sjunnesson och pedofili

sahlström http://web.archive.org/web/*/http://pridejarva.se/milo-yiannopoulos-till-jarva-pride-2016/

Milo Yiannopoulos var tänkt att medverka på Järva-pride, en alternativ antimuslimsk pridefestival i Järva, men hans medverkan ställdes senare in. Det är bland annat människor från hatsajten Avpixlat som ligger bakom denna parad. Anledningen till att de anordnar den är att de vill få en reaktion från den muslimska delen av befolkningen i förorterna som de anser vara homofoba. Yiannopoulos är en medieprofil från Storbritannien som enligt Expo ”kräver att alla muslimer deporteras och beskriver transpersoner som ”galna””. Han ska ha sagt att om muslimer

Jag vill inte utbilda dem. Jag vill ha min familj säker och min kultur säker. Jag vill deportera dem. Man borde invadera deras länder, döda deras ledare och konvertera resten till kristendom

Varför de bakom Järva Pride vill förknippas med dessa åsikter kanske inte är så konstigt när de är medarbetare på Avpixlat, en av de värsta om inte den värsta hatsajten i Sverige.

I ett radioprogram så försvarar Yiannopoulos att vuxna har sex med minderåriga. Han försvarar att vuxna attraheras av minderåriga. Detta kan vi se i klippet nedan

Twittraren @swe_foreigner skriver i ett Tweet där han länkar Youtubeklippet

Sjunnesson och Sahlström

Sjunnesson och Sahlström

Sjunnesson och Sahlström

Sjunnesson och Sahlström

Som vi ser så vägrar både Roger Sahlström och Jan Sjunnesson ta avstånd ifrån Milo Yiannopoulos och hans uttalanden om pedofili, Istället väljer de att skjuta budbäraren och förlöjliga honom. Ett litet lustigt val av strategi när den normala reaktionen borde ha varit att till 100 procent ta avstånd.

Mera kopplingar till pedofili inom den Sverigevänliga rörelsen

Sjunnesson Sahlström

En av huvudmännen bakom den nu nedlagda hatsajten Exponerat var en dömd pedofil. Detta rimmade dåligt med det att sajten hängde ut dömda pedofiler. De övriga medarbetarna tog avstånd ifrån honom och påstod att de sparkat ut honom när hans domar uppmärksammads, men det visade sig vara felaktigt. De fortsatte att använda sig av honom bakom kulisserna. Det avståndstagandet var alltså ganska futtigt. Roger Sahlström var inblandad i denna sajt och dess föregångare Sweden confedential.

Hatsajten Exponerats huvudman själv dömd pedofil

”Du borde vara jävligt rädd om din rygg” – pedofildömd fortfarande bakom Exponerat

Ingrid Carlqvist Salström

Ingrid Carlqvist, ni vet hon som ville samarbeta med Sveriges våldsammaste och farligaste nazister var tänkt som medarbetare på SD-tidningen Samtiden, men Mattias Karlsson fick lite kalla fötter och skrev så här i ett mejl angående hennes tidigare kamp för att försvara pedofildömda.

… En person som lagt ned enorm energi på att få dömda pedofiler frikända, som är motståndare till skärpta straff för pedofili, som hävdar att många pedofiloffer egentligen tyckte att övergreppen kändes skönt och som anser att de som behandlar pedofiloffer bör straffas, kommer att få väldigt svårt att inför allmänheten värja sig mot anklagelser om att vara ”pedofilkramare.”

Carlqvist och Sahlström har varit följeslagare i den islamofoba världen länge och Sahlström har även varit inneboende hos Carlqvist.

”Blir svårt att värja sig från pedofilkramar-anklagelser” 

Inte helt oväntat med detta i ryggen så twittrar Carlqvist ut ett Youtubeklipp där Yiannopoulos försvaras i 45 minuter.

Ingrid Carlqvist försvarar Milos Yiannopoulos pedofiluttalanden!