Jag vill inte…

Förlåt att det blir mycket om Sverigedemokraterna nu, men det är val om drygt en vecka och gillar inte tanken på att ha ett parti i riksdagen med ett sånt gediget nazistiskt förflutet som de INTE har gjort upp med utan de blir påkomna gång på gång med att handen i den bruna syltburken. Jag vill verkligen inte heller ha ett parti som pratar om mina vänner som är muslimer som det största hot sen andra världskriget, jag vill inte heller ha ett parti i riksdagen som vill inskränka kvinnors rätt till sina egna kroppar, jag vill inte se ett parti i riksdagen som ser feminism som något fult, jag vill inte ha ett parti i riksdagen som visar upp ett sånt stort hat mot homosexuella och btq-personer, jag vill inte heller ha ett parti i riksdagen som är mer än beredda att ta ifrån mig alla mina rättigheter som arbetare och fackligt ansluten, jag vill inte heller ha ett parti som ställer folkgrupper mot folkgrupper på felaktiga premisser enbart för att vinna sympatier till sitt parti. Jag vill helt enkelt inte…