”Död åt förrädarna”

förrädarna

Källa: Omni.

Det har kommit fram att gärningsmannen i det tragiska mordet på den brittiske politikern Jo Cox har kopplingar till högerextrema organisationer som t.ex Britain first. I rätten ska han ha uttalat Mitt namn är död åt förrädare – frihet för Storbritannien.

Jo Cox beskrivs som en aktivist för en ökad asylinvandring. Här i Expressen

Och hon profilerade sig i frågor som väcker känslor. Som invandring. Hon arbetade för att britterna skulle ta emot fler syriska flyktingar, hon hade själv arbetat tidigare för hjälporganisationen Oxfam och på platser som Sudan och Afghanistan sett mänskligt lidande på nära håll

Det är egentligen för tidigt att spekulera om motivet, men med tanke på hans engagemang i Britain first och det han uttalade i rätten så är det nog hennes engagemang i invandringsfrågor som har haft en stor roll i mördarens val av offer. Vi har haft flera politikermord i Sverige också. Vi minns Olof Palme och Anna Lindh.

Jag har tagit mig en titt i en Facebookgrupp och hittat flera kommentarer om att sittande regeringen och även den förra  regeringen är landsförrädare. En del har till och med lösningar på hur de ska bli av med dom de kallar ”förrädarna”

Här utmålas Socialdemokraterna som nazister och att de älskar mord, brand och våldtäkt. Alltså som ett stort hot mot Sverige och dess befolkning. Personen som delade denna bild har förutom Sverigedemokraternas officiella gilla-sida flera ledande Sverigedemokrater.

Personen här uppmanar andra att gå med i den SD-ledda högerextrema Folkets demonstration. Han säger också att det har förklarats krig mot dom och att de kommer bli utrotade. Folkets demonstration har på sin agenda att protestera mot sittande regering så det är dom som menas och de som hen tror att kommer utrotas måste då vara vi svenskar.

Här utmålas regeringen som landsförrädare och att de ska få sitt rättmätiga straff. Den här personen gillar bland annat Soldiers of Odin, Jimmie Åkesson och Nordisk ungdom

Här förespråkas det revolution och de som då kallas förrädarna ska kastas ut ur landet.

Den här kommentaren talar för sig själv. Personen här gillar Sverigedemokraternas officiella sida och även flera av partiets kommunföreningar.

Här anses de som kallas landsförrädare förstöra vårat land. Gillar Jimmie Åkesson och flera av SD:s kommunföreningar.

Här anses Löfven vara en landsförrädare. Den här personen gillar SD:s officiella sida, Björn Söder och flera av SD:s kommunföreningar.

Här vill personen ha en upprensning av  förrädarna och dessutom införa avrättningar på dessa. Här gillas Sverigedemokraternas officiella sida, kommunföreningar och Jimmie Åkesson-positiva sidor.

Här anses Stefan Löfven. Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt vara landsförrädare. Personen gillar SD:s officiella sida och Jimmie Åkesson.

Hör menas det att samma personens som i skärmdumpen ovan ska ha startat ett folkmord på vita människor.

Som vi ser är hetsandet mot svenska politiker inte alls ovanligt. När jag skärmdumpade dessa kommentarer så hittade jag dom i samma FB-grupp och det fanns hur många kommentarer som helst i samma anda. Dessa personer kommenterar också helt öppet med sina egna Facebook-profiler och jag gick också in på dessa personers gilla för att se om de gillade några sidor med högerextrema organisationer och jag hittade alltså flera som gillade olika Sverigedemokratiska sidor och politiker. Det är alltså denna svans som Sverigedemokraterna konstant vägrar ta ansvar för. De viftar bort dom och säger att de inte är riktiga sverigedemokrater och att det säkert är vänstermänniskor som infiltrerat för att smutskasta partiet.

Varifrån kommer då detta hat? I åratals har Sverigedemokraterna utmålat Sverige som ett land i kris och på väg mot undergången. De har tydligt också förklarat vilka som ligger bakom det att Sverige håller på att gå under. Det är Socialdemokraterna och Alliansen, det är journalister för den så kallade PK-median som de påstår att ljuger för det svenska folket, det är invandringsförespråkare, opinionsbildare, de som yttrar sig negativt om Sverigedemokraterna osv. Hatet mot dessa är gediget. Sverigedemokraterna spär på detta hat genom att gång på gång uttala sig sig emot dessa. Jag tänker på den krigsretorik som Sverigedemokraterna yttrar och den attityd dessa kommentatorer har och med tanke på vilka sympatier dessa människor har så är kopplingen inte helt otänkbar. När Kent Ekeroth när höll i ett torgmöte. så sa han efter det att han har målat upp Sverige som ett land i undergång och att vi har rätt att bo i ett svenskt Sverige. Här nedan några citat från detta tal.

Och svenska folket har en lång stubin säger dom, men när det här stubinen har brunnit klart, då smäller det. Vi skall visa dem att nu är det dags, nu smäller det!

och han fortsätter

Vi har ingen tid att spara längre, ingen tid att spara. Inte om vi vill bo i ett Sverige som är svenskt inte om vi vill bo i vårt land där vi kan känna oss hemma.

han fortsätter

Ni är den spjutspets vi behöver för att ta vårt land tillbaka. Vi är motståndsrörelsen mot etablissemanget, mot media.

och

Nu är det verkligen dags att agera. Jag hoppas ni kommer göra det, jag hoppas att ni säger till alla andra att göra det

Norge har sin Breivik som ville stoppa den påstådda islamiseringen genom att mörda framtidens politiker. Vi i Sverige har haft Anton Lundin Pettersson som mördade människor med invandrarbakgrund i en skola i Trollhättan. Vi kan bara vänta tills det händer igen. Hatet finns där, radikaliseringen och den fostran en extremist får i kommentatorsfältet finns där och det är bara gnistan som saknas.

 

16 thoughts on “”Död åt förrädarna”

  1. Oscar says:

   Själv blev man bannad från Avpixlat för att man skrev sakliga kommentarer. Men sanningen verkar inte tolereras på den där sidan. Skäms du inte Jan?

    1. Humbug says:

     Jan, vad anser du då om att sidan som säger sig publicera dem oreturcherade sanningen stänger av de som motbevisar uppenbara sakfel?

     1. Oscar says:

      Hörru Jan, en kompis till mig sa att det finns en vapengömma på ett asylboende i Kiruna. Bara skriv på Avpixlat, resten av historien kan du ju alltid hitta på själv, som du alltid brukar göra.

     2. Humbug says:

      Nu frågade jag ju dock om din åsikt kring det hela. Vill du se en debatt eller en klubb för inbördes beundran?

     1. Humbug says:

      Så det är endast Mats Dagerlind eller Kent Ekeroth är AP?

   1. Humbug says:

    Du är inte samma sak har hänt mig och en hel del andra.

  2. Humbug says:

   Jan S, läste nyss detta i AP kommentarsfält ”Vänstern har levt på oss som parasiter så de borde åka med UT och betala priset som landsförädare”. Hör inte till ovanligheterna.

 1. Humbug says:

  Nej, där blir man bara avstängd om man motbevisar uppenbara faktafel.

Comments are closed.