Statistikfifflaren Roger ”Salle” Sahlström

Roger ”Salle” Sahlström, journalist för Nya tider försöker trixa med siffror för att starta ett drev mot invandringen. De bakom Nya tider har sitt ursprung som Nationaldemokraternas tidning Nationell idag som anses vara kryptonazistisk av t.ex Sverigedemokraterna. Sahlström har plockat ihop ett antal brottmål och gjort en lista och kallar den ”En helt vanlig dag i en svensk domstol”. Listan innehåller enbart utländskt klingande namn. Vad han ”missar” är att de två sista siffrorna i brottmålsnummret är årtalet då ärendet togs upp i domstol.Som ett exempel på detta B2659-11 som alltså är från 2011. Dessa domstolsärenden spänner alltså över ett spann på 5 år. Detta delas av flera med tror över att det handlar om en dags ärenden. Varför detta tjuvknep med statistik?

Vem är då Sahlström? Han har ett kriminellt förflutet då han är dömd för misshandel av en mörkhyad man. Han ska ha skrikit rasistiska slagord under händelsen. Han har även ett förflutet som skribent på hatsajten Sweden confidential, numera kallad Exponerat, som en av de bakom den islamofobiska Dispatch international och den SD-nära hatsajten Avpixlat. Han har även haft ett par egna bloggar i samma tema.

Roger Sahlström – en resa genom den antimuslimska miljön

Salle och hatattacken mot Sajtkoll.se

4 thoughts on “Statistikfifflaren Roger ”Salle” Sahlström

 1. kotten says:

  Hahaha dumjävlar ni föll i fällan.Komik på hög nivå

  1. polimasaren says:

   Föll i fällan? Att det skulle vara någon fälla är enbart en efterhandskonstruktion. Det är inte första gången detta sker.

   1. Hilbert Hängdase d.ä (@Laippajuusto) says:

    Inte mycket rätt i detta inlägg. Jösses!

    1. polimasaren says:

     Vad är det som är fel?

Comments are closed.