Bilden med ”riotdog” är inte från Sverige

För femtioelfte gången försöker ”invandrarkritiker” med att utmåla Sverige som en krigsskådeplats. Denna gång med en bild som föreställer en dialogpolis och framryckande demonstranter och en hund mitt i alltihop. Det brinner också i bakgrunden.

Originalet till denna bild är ganska lätt att hitta och den blev känd för hunden som fick smeknamnet ”the greek riotdog”. Bilden är tagen under upploppen i Aten i maj 2010. Hunden som heter ”Loukanikos” som betyder korv gick bort 2012 därav fick bilden en ny snurr då.

Som vi ser så är den bild som nu sprids photoshoppad (bildredigerad) och ryggen på en dialogpolis inklistrad i bilden. Den fejkade bilden sprids också av rättshaveristen och bloggaren Petterssons gör skillnad och där i sammanhang med en artikel om svenska förorter t.ex Husby och Tensta.

Varför gör de så här? Vad får dom att lägga ner så mycket energi på att svartmåla Sverige? För det är så här de gör. Återanvänder gamla händelser och bilder och påstår att de visar händelser i Sverige. Förklaringen ligger troligtvis i att de kallar sig invandrarkritiska och gör allt för att stoppa invandringen även om det handlar om att lägga allt vad etik och moral åt sidan. Det finns bara en plats för dessa och det är skamvrån. Skämmes på er!

 

Cred goes to Lovisa Sundman för att hon uppmärksammade detta

3 thoughts on “Bilden med ”riotdog” är inte från Sverige

 1. Peter says:

  Sverige skulle vara en mycket bättre plats utan extremhögerns aka Sd’s lögner. Nu vet vi dessutom att Sd hyllar och ligger bakom den flodvåg av lögner som sprids på nätet.

  1. polimasaren says:

   Ja, jag har aldrig sett så mycket lögner som sprids just nu senaste halvåret.

 2. Oscar says:

  Den där ”dialogpolisen” ser lite väl lugn ut va? Man får direkt känslan av att han inte riktigt hör hemma i det där sammanhanget.

Comments are closed.