Sd-kvinnors överförmynderi

I Sverige bli vi myndiga vid 18 års ålder, vi får dricka sprit, köra bil och lära oss att döda bl.a. men det är en sak sd-kvinnor vill förbjuda våra unga myndiga personer och det är att gifta sig. I deras förslag till hur hederskultur ska bekämpas hittar vi detta stycke

Utöver en skärpt lagstiftning som explicit förbjuder tvångsäktenskap menar vi att det är nödvändigt att lagstifta om att man måste ha uppnått en ålder av 24-år för giftermål med personer från icke-EU-länder. En sådan lagstiftning finns i Danmark och har visat sig ha en mycket positiv effekt för unga kvinnor från Mellanöstern. Istället för att i tidig ålder giftas bort och isoleras i hemmet har invandrarkvinnorna fått förbättrade möjligheter att bli en del av samhället, utbilda sig och förvärvsarbeta, vilket förbättrat deras förutsättningar att stå emot hederskulturen och trycket från familjen

Tänk er om eran son eller dotter som är över arton eller och under 24 år åker på semester till t.ex Australien träffar en person som blir väldigt förälskade och vill gifta sig direkt när de kommer tillbaks till Sverige. Det vill alltså sd-kvinnor lagstifta emot.
Troligtvis kommer de att säga att -Ja men det gäller inte australier utan …. ja vad tror ni.
Okej vi tar ett nytt scenario. Vi har våran unga kurdiske man ursprungligen från Turkiet som träffar en väldigt trevlig ung kvinna även hon från Turkiet. Eftersom de är båda är över arton alltså myndiga och väldigt kära vill de gifta sig. Det vill sd-kvinnor lagstifta emot. Ja ni hörde rätt. Det vill sd-kvinnor lagstifta emot.

De vill inskränka på våra medborgares rättigheter som vuxna och myndiga. De vill införa ett sorts överförmynderi. Även personer med utländskt ursprung är myndiga när de nått åldern 18 år. Ett grovt övertramp på våra demokratiska rättigheter. Ska vi inskränka på deras rättigheter?  Ge oss ”svenskar mera rättigheter än de som är invandrade hit. De vill göra skillnad på människor som de påstått så många gånger att de inte vill. Jag blir rädd för vad är nästa steg nu när de vill kliva över denna gräns?
Tror ni på kärlek vid första ögonblick, blixtförälskelse och allt vad det heter rösta inte på sd.