Leif G.W. Persson och Kent Ekeroth

Leif G.W. Persson säger att han inte blir förvånad om Kent Ekeroth blir fälld för misshandel.
Jag är inte så säker på att det blir ett lätt beslut oavsett om bevisen finns där eller inte. Ekeroth sa en gång i en debatt
 Vi kommer självklart följa lagarna, men nämndemän har olika åsikter och sympatier. Nu får vår del av befolkningen en plats i domstolarna
 
Ja, och nu finns deras åsikter i rätten och det har visat sig att de dömer verkligen efter sina åsikter. Ett flertal ha också blivit avslöjade med att sprida grov rasism.
 
Vad tror ni händer om Ekeroth blir dömd? När en liten negativ kommentar kan orsaka en flodvåg av hat från hans följare på Avpixlat. Vi vet också att den största grupp som hotar kulturpersoner, författare har sina sympatier hos Sverigedemokraterna. När det gäller hot mot journalister så är det ämnen som sverigedemokraterna, invandring som genererar mest hat. Citerar Anders Lindberg på Aftonbladet
 
När jag skriver om och jag skriver inga snälla saker om moderater, jag skriver inga snälla saker om centerpartister. I värsta fall får jag skäll av en pressekreterare. I värsta fall. När jag skriver om Sverigedemokraterna, bara nämner Sverigedemokraterna då får jag enorma mängder mejl jag blir uthängd på de här hatsajterna, jag får enormt… mitt Twitter spammas fullständigt av dom. Det här är alla journalister med om som skriver om er
 
Avpixlat, som är Ekeroths skötebarn ha en lång historia av att hänga ut folk och har också uppmanat att förfölja och trakassera journalister. Hur blir det då om de skulle döma Ekeroth?
 
Jag vill egentligen inte veta, men jag är säker på att vi får läsa om både det ena och det andra i tidningen.