Jimmie Åkesson och en medalj han inte förtjänar

Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson påstår i Expressen idag att han borde få medalj för att han rensat ur en del som de kallar ideologiskt avvikande ur partiet. Jag ska nedan visa att det så inte är fallet, att Åkesson inte alls har varit duktig att rensa ut utan mer att han varit tvungen att utesluta folk på grund av massmedialt tryck. Inte rasist, men har avslöjat så mycket rasism och annat i partiet så de har kommit upp i över 1500 artiklar skrivna och de har fått en bra bit över 100 företrädare uteslutna.Många av dessa har spridit så grov rasism så de borde ha uteslutits långt före de avslöjat dom.

Först vill jag bara påtala att det är endast ett parti som känner sig nödvändiga att ha en så kallad ”nolltolerans” och bara ett parti som behöver rensa ut nazister, fascister och rasister. För det andra vill jag påtala att det sker knappt några uteslutningar gällande extremister utan att det förekommit en massmedial uppmärksamhet i fallen. De som kritiserar partiet eller partitoppen ryker då utan att det uppmärksammats av media före. I själva verket får ideologiskt avvikande sitta lugnt kvar. Detta trots att som exempel vissa företrädare suttit i sociala medier år efter år och spridit grov rasism och delat ideologiskt avvikande material. Inga partikamrater har höjt ögonbrynen och anmält detta till partitoppen.

I en ljudfil från ett möte mellan partiets absoluta topp talar de om att det är helt fullt tillåtet att ha avvikande åsikter bara man inte blir påkommen av media. Så här säger Mattias Karlsson under samtalet:

”Jag tror inte att man behöver vara orolig som vanlig medlem, om man bara använder det sunda förnuftet och försöker att inte kontinuerligt lyfta fram rasistiska, nazistiska, antidemokratiska idéer, tankar, artiklar och så vidare.”

och så här säger Richard Jomshof:

”Man får tycka vad man vill om homosexualitet, men man kan inte uttrycka sig på det sättet. Vi måste som parti inse att orden vi väljer är fruktansvärt viktiga.”

Nedan följer två citat ifrån Daniel Assais bok Facklan i riksdagen. Assai var partikanslichef för SD när de kom in i riksdagen och alltså nära partitoppen

”Man hotade bland annat med uteslutning om de fortsatte ge mig sitt stöd. I det ögonblicket ansåg jag att loppet var kört. När Jimmie ignorerade den skriftliga begäran av högt uppsatta företrädare i kommunföreningarna som bad om hjälp för att stoppa den utbredda korruptionen och nazisternas framfart i partiet, svarade man med ett uteslutningsärende. Då bestämde jag mig för att säga upp min anställning som biträdande kanslichef vid Sveriges riksdag”

och

”Till min förvåning var ingen överraskad över det jag hade att berätta och jag kände hopplöshet över att ingen vågade reagera. Vid det laget var jag väldigt frustrerad och förstod att upprensning av nazister, fascister och korrupta individer i partiet är omöjligt så länge Jimmie är kvar som partiledare.”

medalj ÅkessonI den här kommentaren ser vi Jimmie Windeskog som är en gammal partiveteran ta upp Jimmie Åkessons ideologiska avvikelse när det gäller vem som får ingå i nationen alltså vem som ska få kalla sig svensk. Karlsson hävdar ju att partiet har en ”öppen svenskhet” och med den ska alla få ingå, men i principprogrammet som de gick till val med fanns det en sådan fras men strax ovan i texten hittar vi detta och märk att ”ursprung” finns med.

”För att vi ska få en mer fullständig definition av nationen, måste sådant som språk,
religion, lojaliteter och ursprung tillfogas. Man ska alltså också kunna känna igen varandra såsom
tillhörande samma nation. Nationen utgörs av folket och dess särart.”

Det var bland annat Karlsson och Åkesson som skrev programmet och i det här fallet påstår Karlsson att han inte var delaktig i just det stycket med ”ursprung” och med det så menar han att det var Åkesson som skrev just detta.

Nej, Åkesson borde inte få en medalj utan istället borde han uteslutas själv. De utesluter ingen i onödan och partitoppen bryr sig alltså inte om ifall det finns nazister i partiet. Flera företrädare har ju blivit utköpta, men fått stanna med annan tjänst i partiet. Andra återkommer när stormen blåst förbi.
Ju närmare Åkesson och partitoppen du är desto mindre chans att bli utesluten har du. Kompiskorruptionen är stor i partiet.

Källa bokcitat: Facklan i riksdagen av Daniel Assai
ISBN: 978-91-88857-88-0
Vulkan förlag
Källa ljudfil: https://www.youtube.com/watch?v=0UirlD7JPis
Källa Privat diskussion: Sverigedemokraten Joakim Larssons FB-sida (som förövrigt springer runt med en pin med SD:s gamla symbol facklan i riksdagen som är ifrån den tiden SD var öppet nazistiska)
En lista på över 400 skandaler i Sverigedemokraterna. Finns inget parti som på något sätt överträffar detta.
https://anarchyisorder.wordpress.com/…/sd-skandaler-ett-ax…/