Det är dags för folk att börja lyssna…

Nu i dagarna har bråket mellan det Sverigedemokratiska moderpartiet och ungdomspartiet blossat upp ordentligt. Det kommer hårda ord från alla håll och företrädare anklagas för både det ena och det andra. Mycket av det som kommit fram på sista tiden har varit kända utanför SD-kretsar länge, men varken företrädare eller sympatisörer har trott på det. I själva verket har de förkastat det som trams, lögner och smutskastning. Det är därför extra roligt att det nu kommer fram att den antirasistiska rörelsen och SD-granskande organisationer har haft rätt i många påståenden som Sverigedemokraterna tidigare förnekat. Så vad är mer sant av det ”vi” säger?

Partiet är grundat av nazister och det handlar INTE om enstaka företrädare som nu senast Mattias Karlsson påstod i Malou efter tio utan mer än hälften av partiets styrelseledamöter mellan 1989 och 1996 hade ett förflutet i nazistiska organisationer. Trots flera försök att rensa på partiet från extrema åsikter så har det uppdagats och än i dag uppdagas det att ett stort antal företrädare har haft nazistiska, antisemitiska, homofobiska och sexistiska åsikter.
Även rasismen i partiet handlar inte om några enstaka företrädare. Den är en del av partikulturen och finns förankrat i deras principprogram. Alltså de rasistiska, homofobiska och sexistiska uttalanden är symptom på vad SD egentligen är för parti.

Att stoppa invandringen är inte Sverigedemokraternas mål utan en konsekvens och ett måste för att nå deras egentliga agenda. Jimmie Åkesson återgav i en intervju för några år sen den gamla SD-slogan Bevara Sverige Svenskt en ny mer putsad variant Låt Sverige förbli Sverige. I samma intervju ansåg Åkesson att även svenskar behövdes assimileras, alltså stöpas om och bli en av dom godkänd identitet.

När det gäller deras politik så har det visat sig att de inte följer den linje de påstår sig följa. Det låter fint i Åkessons tal och det används fina bokstäver i deras åsiktsdokument, men när det väl gäller, när det ska röstas då röstas det tvärtom. Flera av deras politiska mål går inte att utföra för då bryter de mot de Mänskliga rättigheterna och andra åtagande vi har. En stor kunskapsbrist har visat sig finnas i många frågor och då främst i arbetsmarknadspolitiken. Även i deras invandringspolitik finns det besynnerliga felaktigheter. Ska de som har varit ett ”invandringskritiskt” parti i 27 år och deras grundare ännu längre inte ha koll på vilka regler och lagar som finns i migrationen och hur det hela fungerar?

Det är dags för folk att börja lyssna på vad vi säger. Sverigedemokraterna är ett väl dokumenterat parti och då inte enbart av SD-granskare utan av de själva också. Det finns fog för det vi påstår och det finns inga politiska frågor som är värt det som kommer av att ha ett parti som Sverigedemokraterna i maktposition.