Köln, sexövergrepp och statistik

Efter händelsen i Köln där ett stort antal övergrepp mot kvinnor ska ha skett så har diskussionen legat på huruvida de asylsökande har en bra eller dålig kvinnosyn och om vi kommer se mer övergrepp i takt med att det kommer mer asylsökande. Siffror pekar på att så är inte fallet. Enligt statistiska rapporter finns det ingen korrelation mellan ökning av asylflyktingar och sexuella förbrytelser i Tyskland.

 

De röda staplarna visar mängden asylflyktingar, medan de gröna staplarna visar mängden sexuella förbrytelser. Som ni kan se så påverkas inte mängden sexuella förbrytelser av att mängden asylflyktingar ökar i sex år i rad. Istället ser vi hur det året med störst ökning av asylflyktingar har det året med det andra minsta antalet sexuella förbrytelser. På nedre bilden ser vi det exakta antalet asylsökande och antalet sexbrott.

Engelska Independent skriver om att endast 3 av de 58 anhållna i Köln var flyktingar.

En nyligen uppmärksammad händelse är att en flicka på 13 år ska ha blivit våldtagen. Detta ska ha skett i Berlin, men efter förhör så erkände flickan att hon hade hittat på alltihop.

Teenage girl admits making up migrant rape claim that outraged Germany

Tack till okänd för statistik, framtagning och källor. Läser du detta och vill stå med namn hör av dig.

Mer läsning om hur rasister i Tyskland dribblar med siffror över statistik över brott

Tyska rasister bollar med fakta

Nedan en länk till en interaktiv karta där lögner om flyktingar listas

Hoaxmapp

1 thought on “Köln, sexövergrepp och statistik

Comments are closed.