Fria tiders lögner

Fria tider som benämns av Sverigedemokraten Mattias Karlsson som nyfascistiskt delas flitigt av andra Sverigedemokrater och tyvärr av vanligt folk också. Karlsson har rätt. De bakom sajten har ideologiska kopplingar till den Nya högern och är så kallat identitärer. Något som Widar Nord, sajtägaren försöker mörka.


Källa.

 

Nord startade en insamling till en rättegång mot Expressens Thomas Mattsson i samband med Expressens avslöjande av anonyma nättroll och hatare på den SD-nära sajten Avpixlat.

Nord vägrar svara på frågor angående vart pengarna tagit vägen och stänger av kommentatorsfältet för att slippa obekväma frågor.


Källa.

 

Widar Nord och hans Fria tider blåser alltså sina egna följare och läsare?. Man kan ju börja undra hur det ligger till med sanningshalten i deras artiklar…eller?


Källa.

 


Källa.

 


Källa.

 


Källa.

 


Källa.

 


Källa.

 


Källa.


Källa.

 


Källa.

 


Källa.

Källa:

Förutom extremistkopplingarna och sol och vårandet med läsarnas pengar finns det ett flertal artiklar som är direkta lögner. Frågan är hur många fler artiklar det finns för mörkertalet som ingen har granskat kan vara hur högt som helst. Nej, Fria tider har en agenda och vi ser vilken det är i den röda tråden som går igenom artiklarna och sajten går inte att lita på.

 

Fler lögner avslöjade:

Så fejkar Fria Tider en korrekt nyhetsartikel

2 thoughts on “Fria tiders lögner

Comments are closed.