En Sverigedemokrats skrämselpropaganda granskas del 4

Denna artikelserie knäcker myter och avslöjar extremt överdriven skrämselpropaganda från Eric Myrin. Han är vice ordförande i SD Nacka och första namn på SD:s valsedel till Nacka kommunfullmäktige och Eric är även ordförande för SDU Stockholm.

Exakt såhär som Eric Myrin gör i sin video, förvanskar SD och SDU och en del av deras anhängare ofta, i uppenbart syfte att försöka skrämma sina väljare till lydnad:

Denna del av artikelserien fokuserar på en liten del av diagrammet som visas som en stapel om 42%, mellan 00:44 och 00:54 i Eric Myrins video.

———- video: https://www.youtube.com/watch?v=W8lG065QLnU ———-

Varje gång som SD eller SDU hävdar att vissa människor som har viss bakgrund är överrepresenterade i brotts-statistiken hos BRÅ eller hos Polis, kan man referera statistik tillbaks till dem från BRÅ och polis, som intygar att av alla som är mellan 15 och 51 år och är folkbokförda i Sverige, så:

a) är 88 till 95% av alla personer, (hur man än väljer att dela in personer i olika grupper eller gruppindelningar), ALDRIG misstänkta för något brott! (under en studerad 5-årsperiod)

b) kan 60% av alla utförda brott tillskrivas någon svenskfödd person, som har 2 föräldrar som är födda i Sverige. (under en studerad 5-årsperiod)

c) kan mindre än 25% av alla brott tillskrivas en person som är född utanför Sveriges gränser, som i t.ex. Finland, Norge eller Danmark osv. (under en studerad 5-årsperiod)

d) utgör personer som har invandrat hit från Finland, Norge, Danmark, Island och som är misstänkt för någon form av brottslighet = 5% av alla misstänkta. (personer från t.ex. Nordafrika utgör = 0,7% av alla misstänkta)

Källa: BRÅ, sida 8-10 i denna pdf : http://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f1800012697/2005_17_brottslighet_bland_personer_fodda_sverige_och_utlandet.pdf ——-

OM NU SD och SDU själva påstår att de inte är rasister, om de nu hävdar så ihärdigt att de inte skiljer mellan folk och folk….

… Varför i helvete fortsätter de att göra EXAKT just det, med sitt skeva bruk av statistik på detta sätt???

Jag som knäcker myterna och lögnerna i deras statistik-presentationer, jag bryr mig aldrig om etnicitet, födelseplats, religion eller modersmål, när jag pratar politik eller när jag pratar om människor och deras respektive åsikter – för vet ni… ???

…jag är INTE rasist. och det är oftast bara en rasist som bär på rasistiska vanföreställningar som brukar spekulera så grovt om andra människor…!

Dela och Sprid gärna denna artikelserie. Vi är många, vi är ickerasister, stoppa lögnerna NU! #Rasseskola

Fortsätt gärna att läsa kommande delar här hos Polimasaren, som knäcker fler av myterna i Eric Myrins skrämselpropaganda.

Mina källor är exakt samma källor som SDU:s Eric Myrin uppger under videon på sitt Youtubekonto.

Läs gärna de andra inläggen om En  Sverigedemokrats skrämselpropaganda

Del 1

Del 2

Del 3

Del 5

 

Texten är skriven av Johan Löfström, medgrundare av Motargument.se http://motargument.se/author/Jo_lo/page/2/