En Sverigedemokrats skrämselpropaganda granskas del 2

Följ med i en artikelserie som knäcker myter och avslöjar extremt överdriven skrämselpropaganda som finns på Eric Myrins privata Youtubekonto. Eric Myrin, SD & SDU är vice ordförande i Nacka kommun och första namn på valsedeln till Nacka kommunfullmäktige och även ordförande för SDU Stockholm.

Exakt såhär som Eric Myrin gör i sin video, förvanskar SD och SDU siffrorna ofta, i uppenbart syfte att försöka skrämma sina väljare till lydnad:

———- video: https://www.youtube.com/watch?v=W8lG065QLnU ———-

Varje gång som SD & SDU eller deras anhängare uppger hur många som invandrat eller hur många som fått uppehållstillstånd i Sverige, så inkluderar de nästan alltid :

a) ALLA adopterade barn som adopteras hit till Sverige. (oavsett deras biologiska föräldrar eller vilken etnicitet eller födelseland som adoptivföräldrarna har)

b) ALLA gäststudenter, utbytesstudenter och gästforskare. I princip 99% av dessa lämnar Sverige direkt när de tagit examen eller om deras studentvisum går ut. (Majoriteten av alla visum till gäststudenter är på tidsbegränsning om 6 månader eller max 1 år.)

c) ALLA som fått arbetstillstånd redan innan inresan hit, man kan anta att de är självförsörjande under hela sin vistelse i Sverige. (en stor andel av dessa är experter, ingenjörer och ungefär hälften kommer från ett annat EES-land)

(antal människor som ingår i punkt a – c här ovan är vanligtvis mellan 23.000 till 52.000 personer varje år)

d) ALLA kvinnor eller män som blivit förälskad i en svenskfödd man eller kvinna och de bestämmer gemensamt att den utlandsfödda partnern vill flytta hit för att bo tillsammans, så kallad ”kärleksanknytning”. De vill bo tillsammans här i Sverige, som sambos eller de vill gifta sig och bo permanent med sin älskade partner. (detta inkluderar ett antal SD-politiker som hittat kärleken utomlands) (dessa lyckliga personer som funnit kärleken och som fått slå sig ner i Sverige är totalt sett mellan 18.000 och 29.000 per år)

Why fight love, SD??? Varför räkna in familjer som vill bilda familj i Sverige???

e) SD & SDU & de flesta av deras anhängare glömmer även nästan alltid nämna antal svenskfödda och utlandsfödda personer som utvandrar från Sverige varje år, vilket gör att netto-invandring och migrationsöverskottet inte blir så högt i antal personer som SD & SDU påstår (det är vanligtvis mellan 20.000 och 35.000 personer som utvandrar varje år)

Källa: Migrationsverket : http://www.migrationsverket.se/info/793.html ——-

OM NU SD och SDU själva påstår att de inte är rasister, om de nu hävdar så ihärdigt att de inte skiljer mellan folk och folk….

… Varför i helvete fortsätter de att göra EXAKT just det, med sitt skeva bruk av statistik på detta sätt???

Jag som knäcker myterna och lögnerna i deras statistik-presentationer, jag bryr mig aldrig om etnicitet, födelseplats, religion eller modersmål, när jag pratar politik eller när jag pratar om människor och deras respektive åsikter – för vet ni… ???

jag är inte rasist. och det är oftast bara en rasist som bär på rasistiska vanföreställningar som brukar spekulera så grovt om andra människor…!

Dela och Sprid gärna denna artikelserie. Vi är många, vi är ickerasister, stoppa lögnerna NU! #Rasseskola

Fortsätt gärna att läsa kommande delar här hos Polimasaren, som knäcker fler av myterna i Eric Myrins skrämselpropaganda.

Mina källor är exakt samma källor som SDU:s Eric Myrin uppger under videon på sitt Youtubekonto.

 

Läs gärna de andra inläggen om En Sverigedemokrats skrämselpropaganda granskas

Del 1

Del 3

Del 4

Del 5

 

 

Texten är skriven av Johan Löfström, medgrundare av Motargument.se http://motargument.se/author/Jo_lo/page/2/